Треба да ги погодиш производите, не одговара се за секоја коса. Имам користено скоро се од Керастас, кога бев плава ја користев линијата Blond absolu...
Ние сакаме да се префрлиме од аптамил комфорт 1, на ХИПП комбиотик 2. Многу ја фалат формулата. Ние на 18 правиме 6 месеци па таман тогаш и ќе сменам.
Да, без размислување. Е сеа, у СРМ што има едни научни цели и наука...:drunk:
Сум размислувал за да ги донорам органите после смрт, за ова не толку, ама би го донирал, зошто ќе ми е веќе ако умрам... Дури и да не сум бил...
Мојот, на девојка ми, на сите поблиски од семејството, на татко и, на тројца другари, број на неколку луѓе што работев како доставувач и нарачуваа...
Постои апликација која што те потсетува на колку време треба да пишеш вода. Не, супер е.
Треба да станеш за 3 часа, а уште немаш заспиено, ти се спие, ама никако да заспиеш.
Дали има некој што ја гледа Tell me lies? Мислам дека е предобра серија моментално
Тука сум за дружба хаха
Емотивно истрошена
Ti da proveris proodnosta na kanalite a partnerut da napravi spermogram.
Зошто добрите се наивни, глупи , смотани а за лошите секогаш се само лоши? Зошто не не учеле како да бидеме лоши за да знаеме како во животот?...
Има некоја будна ?
Neznam,takov email kaj mene nema stignato.posleden pat vo ponedelnikot mi pisaa da go potvrdivme casot za konsultacii.a pred da izvestat deka ke ima...
Епа за оваа ме вратија па ја поднесов оригинал после. Од матичен гинеколог е документот за кое по ред родено дете и мора оригиналот. За Ѓорче јас...
А зошто мислиш дека ако е жена не може да биде опасна или ако по пат има луѓе дека внатре кога ќе влезеш си безбедна? Плус зарем не виде до сега...
Е не знам ни ја ова, не сум била на форумов тогаш. Ја неам начекано, ниту дискутирано со нејзе, само што сум ја читала. Очигледно напраила некоја...
Леле остај ги принцезите жити све.. Ние шо не сме очекувале да не' седне партнерот на фотеља, ни љубов, ни пажња, ни bare minimum не сме знаеле шо...
Ако може мислење за овие предмети : Дизајн и развој на веб Економија на иновации Менаџмент на бизнис процеси Програмирање на бизнис апликации Хартии...
Ја видов онаа од ,,Вреди'', што не знае правилно да го изговори ни зборот ,,дискриминација'', а сакаат партиски да ја наместат за член на Комисијата...
Separate names with a comma.