Ама ти веќе еднаш си работела државно ако разбрав добро и си дала отказ.Дали реално знаеш како стојат таму работите и како таму се работи?Да,едни кои...
Само што прочитав во Службен весник, ќе отварале нова општина, специјално за да се вработат сите девојки што што ги имал или ќе ги има дечко ти. За...
Имам видено сатенски сукњи во Буњаковец во бутиците.
Уште една недела ќе правиме 18 месеци но сеуште не сака да прооди... Застанува неколку секунди и седнува одма. Од 8 месеци стои, лази ама за...
Има гужва?
Ги најдовте? Има гужва?
[ATTACH]
Некои и родители не можат да си ги вработат нивните деца државно иако самите се децении вработени и/или на позиции. Тој некој друг што го вработил...
Само со алкохолче 70% и тапкање ништо друго.. само чудно ми е зошто бе толку многу долго се случи? 5та недела денес, не ми е јасно стварно.. дали...
Сега се актуелни за Хрватска огласите, чекај додека не отидат сите или не почне сезоната да видиш колку ќе бараат.
Ко што читавме, он и' понудил опции. Арно ама госпожата не сакала.. Мора на исто работно место да се двајцата? Зашо? Не ја правдајте.
Каде можам да купам вакво елече,не е битна многу бојата?[ATTACH]
@Mrs. right @Hoping Вие воопшто прочитавте што пишала членката? :fubar:
И да не стои, лежечки ќе ги облечеш, не мора мирно да лежи, тоа е битното
Ako pomognal na drugi, moze i na devojkata / zenata da i pomogne za vrabotuvanje.
Што е за тебе грижа? Дали грижата треба да се злоупотребува? Дали треба да се пребира преку леб погача?
А како некој покажува дека му е грижа? Исполнување на сите нереални очекувања?
Ако не му е грижа за тебе да, значи дека не те сака. :sun:
Чим е веќе засушено ќе падне за неколку денови. Не му ставај веќе ништо освен што ќе си капиш бебе нормално и да сушиш потоа убаво со тапкање.
Separate names with a comma.