Два, на татко ми и мајка ми. :worried:
[MEDIA]
@Curious cat членката уште не кажа што сака да работи. Битно е и да ја сакаш работата, да одиш со песна на работа, не да одиш и да се враќаш...
Знаеш колку неспособни мажи сеа ќе го користат како изговор и guilt trip тоа трансакциска за се нешто, за да избегнат одговорност. :rofl: Сами треба...
Aјде. Доста е. Кога маж си седи со жена му оти она чисти, готви, расте деца, секс коа ќе посака, му пере апсолутна штама е ама кога девојче ќе...
Замисли и се пушташ на некоја и и викаш: Маче, сакаш да имаме трансакциска? Одма ќе избега. Ќе мисли дека сакаш да и ги стопиш парите, а не да се...
[ATTACH] Зборот трансакција повеќе се користи за трансакција со пари и ако кажеш трансакција на чувства, врската е повеќе како формалност нема...
Ако, ќе те дружиме. :hug::inlove: Боље С.А.Д. него никад. :sun: Од кој град си? Која возраст си? Што си во хороскоп? :lol::?: Дали си запознала...
Најнов бисер на ICE. Пробаа да влезат во конзулат на Еквадор. [ATTACH]
Имам родено пред 2 години и скоро воопшто доено, а последниве неколку месеци имам болка при притисок на едната дојка само, подлабоко внатре се осеќа...
[ATTACH]
Da bevme na ocen pregled kaj tateshi ni kaza deka se e vo red i nema potreba od povtorna kontrola. Pocnav i jas da go shetam obleceno vo skafanderce...
Imate mali brojcinja vo carter siti mol no se preskapi
Да те утешам дека мојава до година скоро, толку јадеше. Само млеко и беше се. Јас пробав со парчиња дали ќе сака и тоа беше погодок. Пробај. Може...
https://www.mojatagarderoba.mk/ Повторно во функција. :)
Ако планираш на долги стази да слабееш а да не се одрекуваш од храна што ја сакаш па дури и благо, тогаш оваа диета е за тебе, ако очекуваш брзи...
И јас за ќерка ми добив прашање зошто така сме ја крстиле мн модерни имиња имало денес ова нејзиното подзаборавено :D а ние баш имаме приказна околу...
Те прочитале сестро некаде, па добиле идеја :D Слатко име, го немам слушнато инаку. Ќе го загуглам сега :D
Separate names with a comma.