9+++ Д: палента со јаболко авокадо крушка Р: ориз со кисело млеко спанаќ грашок тиквичка пашканат лук маслиново В: хип овес со јаболко ноќна инстант...
[ATTACH]
Елена Лука нека ти сошие нешто за премиерата, мада Бубамара е месецов, тешко, пребукирана е.
Многу тажни вести, баш гледав нов фустан да си купам, па да одам на кино, свечено, да го гледам филмот (heidy) Што све држи земјава(facepalm)
Не знаев дека зад филмов ,,Melania", стоел Брет Ратнер. Ликов беше ,,откажан" за време на #MeToo движењето, кога еден куп жени и актерки го обвинуваа...
Од сајтов ги порачав.
Мхм, ти да имаш завршено туризам и да имаш близок што може да те стави и министерка , би идела приватно да работиш , пошто треба сама да се снаоѓаш....
Боледување од матичен лекар или гинеколог? Дали тоа го покрива фондот ?
[MEDIA]
Маската во жолто пакување од Pantene. Мене ми помогна. На крај пак се шишав. Нема спас за бланширана коса.
Здраво девојки, денес ми открија дермоидна циста на десен јајник од 5 цм докторот ми кажа дека треба да се направи лапароскопија за да се отстрани...
Во Џамбо имам гледано, и во Синсеј знаат да донесат. Исто разгледај во Maximo Lighting сигурно ќе најдеш.
Да, улета кога ја турнаа жената, имаш видео. Бил активист човекот. Женските поддржувачи, ај молим те пресели го патронизирачкиот и гаслајтерски тон...
Здраво. Дали тригодишните смерови на медицинскиот факултет при УКИМ ( акушерки, радиолози, лаборанти...) се сметаат за Виша мед. школа?
Го гледам сетов на Frosch за перење, исплатлива цена е искрено. Но течниов детергент во пакетов како да е различен од бебешкиот што го користите...
Марта Двојната Лота Улавите години Бојан Пајажината на Климентина Хајди Втората смена Девојките на Марко
Здраво, прашањето не е за тука, меѓутоа пишав дека оваа тема е по активна. Пред 1 месец се направив омбре за прв пат, преттоа не бев ни фарбана. И...
И јас не сум задоволна од Керастас. Купив шампони 3-4 пати од нив и немаше некоја разлика. А моја пријателка се жали од нивниот серум за раст или...
Dali ke ima pooacuvanje na platite Kako vo obrazovanie od mart 2026
Separate names with a comma.