Епа не сака, си направила пресметка дека со 700 евра еден човек не може да живее, не па фамилија.
Знам, страшни гужви беа, не можеш лежалка празна да најдеш, паркинг ни за лек.. Поготово јули, август... Мене Грција на островите најубаво ми е,...
[ATTACH] [ATTACH]
Последниве години ептен гужва е таму, како што викаме газ до газ е. Едино само Паљури вреди, друго се е гужва и тоа огромна. Цела Србија преселена е...
Ама и тоа и понудил човекот, она не сакала :rofl:
Тебе најубаво ти е да си седиш дома и да си живееш среќно и весело со дечко ти со 700 евра општинска плата. По лесно од ова, здравје.
Благодарам❤️
Секако може срцка. Ќе ти пишам во лп
Од каде маичките?
Здраво,јас имам идено на ендокринолог,на ендокринологија оделот кај Државна болница Др се викаше Жарко мислам,не сум сигурна мн време помина од тогаш
Iskustvo so Periodent,DR. Simona Toshevska? Imam golemi komplikacii na zabite a i ogromen strav
Ако имаш добар антивирус, за Marty Supreme можеш да проверуваш кога ќе го стават и на filmoviplex и onlinesaprevodom и да пробуваш на разни сервери....
8mi septemvri posle 15 h Slavica Calcevska vrven profesionalec ako vi treba br. Pieste mi
Ја не користам ниту сум користела интимни гелови, а уште помалку дезодоранси. Единствено за дневна интимна хигиена користам Бекутам, сапунче кога се...
Колку грама јади од оброк ?
Д-р.Јадранка на ГАК мене ме има оперирано и е мн добра за цисти.
Почнав од 8-9м, си го сечев на коцки и си го замрзнував.Мислам дека давав 2-3пати неделно искрено и заборавив.И правев посебно на неа е сега веке...
Боже сачувај:whew: не се давам така лесно.:rofl:
Пефкохори. Не е многу далеку од граница, убави се плажите, има ресторани и кафе барови, а погодно е и за мали деца. Барем ние кога бевме, имаше...
Separate names with a comma.