Баш таква снаа заслужува Пинко :D Нурсема за покриена жена како казанова е :rofl: умит ќе си оди од серијата затоа и така го претавуваат периодов :)
Не, не го варев.Искрено ми нема смисла да го варам па да го замрзнувам потоа пак да го варам за да го зготвам.Исто и со телешко земи си замрзни си...
Мислам дека на едно од моите бебиња и е почнат процесот за растење запче. За брзо ќе направи четири месеци, можно е? Веќе неколку дена со јазикот...
Не не за мене. Генерално. Се гледаме отприлика 1 час месечно а и тој го поминува со дечко и на телефон и едвај чека да си иде дома за да збори со...
[IMG] Sinners (2025) 5/5 :*: Ова е еден од најдобрите филмови што ги имам гледано. Луѓето што велат дека е досаден затоа што „ништо не се дешава“...
Georgi Mandaziev (Kosich) ili Dina (Dl art) za nevestinska sminka? Isto sakam i frizura na isto mesto da napravam
А колку е тоа ,,повеќе време" за тебе? Како функциониравте до сега, колку често се гледавте/дружевте?
Кога не чуствуваш ништо :)
Слушам музика и следам што има низ форумов :)
Зборував и објаснав во детал што прави. Ми рече дека сум љубоморна и дека не сум вистинска другарка оти и викам да има повеќе време надвор од...
Јас сум у позиција да имам друштво, неколку блиски другарки, а се дружам и со неколку надвор од мојот микрокосмос, затоа и не се замарам со...
Мислам дека во овој случај освен да разговараш со нив како се осеќаш (ако сакаш и ти значат на тоа ниво) нема друго чаре. И тогаш зависи од човекот,...
Пет веќе.
Слободнооо :lol::inlove: исто и мене не ми се оди два пати на едно исто место... Дефинитивно иста сум и јас!! Не можам да ги поднесам особено...
Колку месеци е?
Јас па презадоволна сум од скалп клиникс, но сега ги нема никаде. Ни во Македонија, нит во Словенија. Не знам што ги снема толку брзо.[ATTACH]Ако...
И дали ги прифаќаш назад после долг период? Јас толку многу сакам да ја дружам ама ете ја снема тотално. I'm over it што се вика. Кога мене ми...
Мамината маза конечно заспа. Вечерва имавме ритуал, во раце да го нишкам и да го гушкам и така заспа одма. Џабе се мачев саат време да го нишам на...
Девојки здраво , имав однос со кондом на 25ти Јаунари . Се беше океј и кондомот беше подоле ставен на пенисот скоро цел го покриваше , но за тек на...
Па ги избегавам, откако ќе се разведат. А и некои кои се у рутински бракови или врски знаат да се појават после години, кога им требаат краткотрајни...
Separate names with a comma.