[ATTACH]
jas mislam deka ne e rano seloe bebe razlicno na moi dve drugarki bebuskite na 4 meseci izvadija zapcinja , za uteha mojava beba od 3 mesec rika od...
Мене така лани ми направија страс од хорт. Имаше многу болни и восптувачи и учители и беше кој може детето дома да си го чува.Од 24 деца сам моето и...
Што е со ужасново спиење во седми скок, само што влезе во скоков општ хаос деновиве. Ноќва заспа во 7, се вртеше пренемирно, ме осети и стана во 11,...
Ветеринарен центар, Капиштец.
Здраво. Дали некој којшто полагал онкологија усен испит, би можел да сподели совет околу спремањето, на што да се обрне внимание, некои конкретни...
Баш таква снаа заслужува Пинко :D Нурсема за покриена жена како казанова е :rofl: умит ќе си оди од серијата затоа и така го претавуваат периодов :)
Не, не го варев.Искрено ми нема смисла да го варам па да го замрзнувам потоа пак да го варам за да го зготвам.Исто и со телешко земи си замрзни си...
Мислам дека на едно од моите бебиња и е почнат процесот за растење запче. За брзо ќе направи четири месеци, можно е? Веќе неколку дена со јазикот...
Не не за мене. Генерално. Се гледаме отприлика 1 час месечно а и тој го поминува со дечко и на телефон и едвај чека да си иде дома за да збори со...
[IMG] Sinners (2025) 5/5 :*: Ова е еден од најдобрите филмови што ги имам гледано. Луѓето што велат дека е досаден затоа што „ништо не се дешава“...
Georgi Mandaziev (Kosich) ili Dina (Dl art) za nevestinska sminka? Isto sakam i frizura na isto mesto da napravam
А колку е тоа ,,повеќе време" за тебе? Како функциониравте до сега, колку често се гледавте/дружевте?
Кога не чуствуваш ништо :)
Слушам музика и следам што има низ форумов :)
Зборував и објаснав во детал што прави. Ми рече дека сум љубоморна и дека не сум вистинска другарка оти и викам да има повеќе време надвор од...
Јас сум у позиција да имам друштво, неколку блиски другарки, а се дружам и со неколку надвор од мојот микрокосмос, затоа и не се замарам со...
Мислам дека во овој случај освен да разговараш со нив како се осеќаш (ако сакаш и ти значат на тоа ниво) нема друго чаре. И тогаш зависи од човекот,...
Пет веќе.
Слободнооо :lol::inlove: исто и мене не ми се оди два пати на едно исто место... Дефинитивно иста сум и јас!! Не можам да ги поднесам особено...
Separate names with a comma.