Тука родителите најуценети ми изгледаат: ем имаат трут дома со сопруга, ем со внуче ќе ги уценува, ем огнови треба да гаснат во своја куќа.. Што ако...
До недела е на акција во Кам бебешкиот детергент. Омекнувач според мене не ти е потребен, а одстранувач на флеки има од истата линија за бебиња....
1470 ден
Луѓе, слабо тело не значи убаво и згодно, коа ќе се научите? Облини бре, облиниииии :inlove: Прачки и стапови не се баш привлечни :^) Нека иде ова...
А шо не отиде у Авганистан пример пред да се забулиш? Малце пракса, место само теорија. И уште едно прашање, се спанџа со некој од колегите што те...
Што се прави со оваа карта, за во албум ли е?8-| Ме мрзи да читам:tmi:
[ATTACH]дали ви е ова нормално ?
Dali nekoj ima info koga ke pustat soglasnost za vrabotuvanje vo gradinka
Рупафин е сируп за алергијата...еднаш на ден, друго се што можиш си дала. Со помин
Дали некоја девојка од овде користи The Samsung Galaxy S25 и како е задоволна? Се мислам да го земам. Барам компактно телефонче да ми брка работа,...
Да де, сите сме согласни што треба и кој е крив. Ама таа филозофска мисла не го решава реалниот проблем на членката. Он е најстар син, најсилен,...
Исто и јас после индуциран абортус со едната затната туба сум.И докториве се е во ред ама не е очигледно.Исто и јас сум на мисла да не правам па...
Да мора до крај :( леле ако не ми излеза, од 7ми месец ќе останам така
[ATTACH] [ATTACH]
Во целодневна целиот ден им е со програма. Задолжително е од 7:30 до 14:40. Може да се земаат од 14:40 до 17. Порано може да се земе само со...
Задоволна си?
Беше 4480 инаку го земав
Или знаејќи дека си личност што се поврзува многу се држиш на дистанца или без разлика даваш се па и да ја снема / да го снема утре да пробаш да го...
Била од корист цело време. Можеби додека не си најде дечко, ново друштво и тн. била со тебе. После чао рагаци.
И мојата е лудница баш никаква ама искрено не се замарам. Го земав (редми 15) ради добри перформанси, како на пример има 8 рам 256 стораџ, што не е...
Separate names with a comma.