Да прашам уште оваа 29+4 сум синко нешто мрзелив ми стое, минатата недела 3 дена по ред беше ептен активен после тоа се потсмири и еве и оваа недела...
Здраво на сите Ве молам за препорака – каде можам да ја запишам ќерка ми (3 години) на балет или гимнастика? Барам студио што работи со деца од таа...
Сам што можеш да си направиш никој друг не може. [ATTACH] [SPOILER]
Како на Бредли Купер?
Марио.
Јас па сега сфаќам (дознавам) дека ликовиве биле селебритис. Јас Чунга Лунга ги преферирав, овие кога ќе ми ги купеа како беблак се муртев пошто ми...
А до колку најкасно боцкаат?
@nena2010 срц со сестра и на доа што ќе биде? Баш ми е жал дека е така изманипулирана да не речам глупа ... И со бракот на Ѓоркем и Мустафа шо ќе...
Остај, и овие овде и оние надвор проектираат. Мислат сите се како нив само директно да осудат некого. Да пишеше дека си 100 кила ете овде некоја ќе...
Здраво девојки, денеска направив тест на 13 ден од трансфер и негативен е
Ако може и мене број. Фала :)
Не е целата приказна тоа. Има мноогу повеќе од тоа што се случува иако да главно се врти околу тоа. Читај ја до крај, малку е трауматична ама верувам...
За добар гз секаде е пешачки. :rofl:
Кај реков треба да си дебел? Спомнав за облини. Не мора у теретана да идеш за да имаш убаво тело. Не мора ни не знам каков облик и форма за да имаш...
Devojki koja nadgradba na kosa e najrpifatliva Da ne ja ostetuva kosata da ne kube da ne se oseka deka ja nosis Dali lepenki ili ? Samo da ne e klipsi
Добар гз, железни врати отвара.
Што е хајпот со "Beartown" на Fredrik Backman, прочитав третина и уште ништо посебно се дешава? Хокејот па хокејот, само тоа ли е целата приказна...
Абе сега, здрава, полнолетна, вработена особа... никаква трагедија не се случува. Колку што разбрав, нејзе главниот мотив што е таму , е за да им...
Се надевам и кога ќе потпорасне ќе го држи апетитов, и брат му беше буце бебе , а сега на 6 години одвај 20 кила има , соленка е .. :hug:
После 12-13 сум идела, некогаш и никој немало пред мене.
Separate names with a comma.