Е да бе, четот во право, ние- кој не врти. Што ти е значи лажни авторитети. Мене ни денес ,,Четко,, не ми е другар. Му викам напрај ми ваков фајл,...
[ATTACH]
Немам коментар!:| Треба 100% да се забрани обука без никаква компензација.
Моето искуство од Ремедика: презадоволна од гинеколошкиот дел, незадоволна од педијатрискиот. Не даваат никаква поддршка за нова мајка. Сестра е...
Добро ни дојде @Аmica geniale. Се надеваме ќе Ви биде пријатно со нас, а исто и на нас со Вас...може и заедно ќе изгледаме некои филмови. Повелете...
Да да сериозно и трагично, еве и слика. [ATTACH]
На три месеца правевме кога и правеа систематски преглед.
[MEDIA]
Мислам дека кај нас не вреди да се купува толку скапо , оригиналот е 800евра во Европа, ја најдов на една странска страна , ама од материјалот сум...
Те читам и баш ми е јасно колку ти е тешко. Ова што го опишуваш многу личи на силна анксиозност, не на тоа дека „нешто не е во ред со тебе“. ❤️...
Ох ти благодарам многу многу :l:
Па не баш, 500е.
Што? Сериозно ова? @Forca вистина ли е дека ова е легално?
Има како птица со раширени крилја, или некои вести од далеку или некоја промена која ќе ви донесе олеснување. Има многу испреплетени линии, многу...
Леле баш за чудење. Во oysho се 200 еуро :^) Од кој Њу Јоркер е
Не не. Јас не ни аплицирав
Преубаво е , да . Да си облечен соодветно, да направиш една долга прошетка низ шума. Да дојдеш дома да те пречека тазе испечена штрудла од јагоди ,...
Неам појма какво му е телото. Иначе на ум имав женско тело кога го пишав тоа, и мислев вака нешто: [ATTACH] [ATTACH][ATTACH][ATTACH] I love me...
А малку рационално да се размисли... Нормално ќе покриваш глава, ако работиш на нива, дури пече сонцето. Нормално, ќе покриваш и глава и очи, ако...
Separate names with a comma.