Бебушот мој изгледа почна да цица подобро или па не сака да пие млеко не знам ама неколку дена по ред го фрлам ад особено на сабајле тоа дури го...
Sistina sum se porazocarana. Ne za poragjaj, tuku za drug oddel. Na taa para shto se ostava da mi izleguvash preku vrata za deset sekundi, a te...
Ако не ти доаѓа само по себе мислам дека не е препорачливо да се форсира Сепак консултирај се со некој
Kaj koj doktor se operirase?
Исто исто во Ремедика ама и општо изгледа педијатрите се такви оти и матичен педијатар што му е на бебушот и таа препорака за дохрана А на...
Во која држава си?
прашај на фон кои предмети ќе ти се признаат а кои ќе ти се диференцијални и ќе треба да ги преполагаш
Истото искуство го имав во Систина со сестрите на оддел и особено со педијатарот. Форсирање формула и никаков однос према мајка. Крајно разочарана,...
Не е точно во Библијата сосема поинаку е опишана жената, точно дека има 2-3 стиха кај што може да дојде до забуна дека жената е погазена и дека не се...
Еве јас да се приклучам дека мојата го јаде меленото и пред да има запчиња, така што не е до забите, до детето е :D Болоњезе и е омилено јадење. Дека...
Да, јас имам доста густа коса и голема и ми се одми , многу ми е криво што воопшто сум ставала нешто , сите ми викаат вака ти е поубава , скроз ми е...
Ме интересира дали откако на добиен случај, исплатата од трошковите освен тие што си ги дал на адвокатот, се исплаќаат на адвокатот? Попрецизно...
Не е до македонците, односно национализмот, туку е до сите што се сметаат супериорни само затоа што имаат друга вера. А државата е шитшоу поради...
Добро утро мамички, бев вчера на преглед и бебко е точно колку што треба да биде 9та недела со срцева акција од 180 и 2цм посреќна не сум била во...
Обичен шампон прво, па силвер :) по можност земи маска силвер , не ја суши косата
Здраво, доколку некој е од Штип би сакала да прашам дали е точно дека испитите се организираат на крајот од месецот или тоа не е строго определено....
А правевте ртг? Дека пневмонија не може баш на слушалка да се чуе. Рсв, првата инфекција знае да биде зезната, кај нас од 4ти, 5ти ден се влоши ама...
Separate names with a comma.