Мислам дека се бркаат бројките на педијатрија, они да се на сигурно и да си покажат статистики, другото, суштинскиот квалитет небитно. Воопшто не им...
lzn sve epizode. Малце е досадно со рекламите додека ја уклучиш ама океј е после тоа .Таму ги имате скоро сите српски серии
Здраво , на мажот ми ова ливче му го имат дадено од социјалното, кога ги поднесуваше документите за надоместок за второ дете , дали треба со ова...
6
По карго или можам да ги доставам лично во Скопје и Велес
Не е он скржав, туку не се замара со Чимен, ја моткаат само :mm:
И ќе дојде сис, ама не набрзо :D
Мислам дека не е во ред приватни броеви да ги споделувате на јавен форум, пратете во порака, вака не е баш ок.
Семејството Унал дури е либерално во однос на овие на Ѓорѓем. Тие ептен радикални. Еве Мустафа не и бара сметка на Нилај каде била, што и колку...
Дали само од себе се смири? Пред 4,5 дена ме заболе многу лево позади (кај што се наоѓа и бубрег) и тоа во движење само во маркет.. не правев некоја...
Ти бебе си или дете? Детееее А беше бебе? Бешееее Ама сега порасна, а? Даа, пораснааааа ;(
Оваа тема е очигледна пропаганда и покушај за врбување на ранливи личности да пристапат кон религија од седми век.
Да не сака да се пари.. Моето е женка(розенколиз) ама понапалено пиле немам видно.. Нон стоп со газот нагоре и цивка..
Zdravo imam tigrica i nesto kako da cifka i opaskata ja mrda kako tesko da disi so da se prevzemi da ne znaj nekoj?
Овесна каша страчатела со банана и малини [ATTACH]
Ич не сте фер. Како чекам едно утро да се разбудам и да речам еве конечно се "опамети" детево и се разбираме ко луѓе. Без тантруми, без такви чуда.
Прво сочуство, сум прошла низ нешто вакво и знам како е. Ти посакувам да бидеш силна и што побрзо да држиш мал бебуш во раце. <3 Со овие резултати...
[ATTACH]
35 +5 моментално стагнирам со тежина,сеуште сум на +14
На Жито лукс
Separate names with a comma.