Не знам за која скриена омраза станува збор- ама од чиста мира, да стаи хиџаб и да добие просветление дека го нашла вистинскиот бог, мене ми личи на...
Па не се пожали до сега да не може да голта. Мислам пие течности. Омилено банда без команда со баба и кисела вода. Наслаги нема на грло, само суво...
Летно време и клонот Рипчиња што е, ми е пред врата, не работи. Сите деца се во Хром. Плус вработени по одмори и спијат по две кај поголемите....
Јас наместо да ве барам за кафиња, за лекови ве барам. Малата почна многу да кашла, ја однесов кај мојот доктро, вели ант да земам и ако се влоши да...
Па ќе биде грло црвено, ако се дразни од кашлање. Купи си таму спреј за нос од диво оригано, давај мед со прополис за грло. Ако е само црвено грло,...
Препорака за гинеколог во Автокоманда што работи со фонд. Барам за обичен преглед
Колкуу убавоо. Јас овие 2 дена сум среќна по 4часа што ми врзува да спие и сум наспана А заспивањето е друга приказна. Не знам зошто амаа си седи...
Ама треба да имаш европски пасош за тие држави , немаат сите тоа
ММ е шофер и вози на различни дестинации. Му истече договорот во Холандија и сега се префрлува во Шведска поради тоа што му е поубаво и полесно, а и...
Бебе 18м. Со месеци цица наутро одма после спиење и навечер пред легнување. Утрово осетив нелагодност некоја во градите, за после да почнам да ги...
Од киселините ти е. Јас бев така месец дена, буквално додека искочи. Земи нешто да ублажиш киселините. Мене ми помагаше и после јадење, едно 20 мин...
Јас би побарала второ мислење и директно би го прашала докторот дали е можно да се работи за рана бременост. Мене на ултразвук ми видоа ендометриум...
Леле, кој мац е новиот Фатих... :lol:
А па ти ама прашуваш. (facepalm) Така си сакале, може нив поубаво им е во Шведска.
Другарка моја беше, не доплатија ништо. Презадоволни се од прегледот
Рецепт за ручек ама да не стврднува столица има запек малата
Што и фали на Холандија штом ќе одиш во Шведска?
Бев Холандија, сега ќе одам Шведска.
Детето копира тоа што гледа. Моја претпоставка е дека вака родителите се однесуваат меѓу себе.
Гинекологот ќе спомнел ако се сомнева на бременост. Башка ти препишал таблети за да добиеш. Да не ти е мисла, направи бета и ќе знаеш за сигурно. И...
Separate names with a comma.