Очигледно може. А сега како е во Босна? Муслимани имаш насекаде во светот, имаш и во Америка, поготово африканци муслимани, па не се радикални...
Не треба да пријавуваш. Ќе купиш друга книшка и ќе ја пополниш. Треба да се стави печат.
Немам инфекции. Си водам лична хигиена. :angel: Мислев на тоа на пример кога јас пружам, дали од жената можам да прифатам некоја бактерија или нешто...
У реченицава сѐ е кажано. Не е случајно што најголемите верници нешто некогаш лошо им се случило, па еве со верата го надминале тоа, од било која...
За економик и јас потврдувам стварно траат:D овие горе споменатите можат вода да им носат:D
Ако си ебеш со кондом и ако немаш инфекции.
Да, баш интересно. Си бев на одмор со другарка ми, се запознав со еден дечко, симпатичен, интересен и си поминав многу убаво на плажа со него, секс...
Ние однесовме букет.
Како се прочистува од глисти?
Ептен маани ми наоѓаш. :D Иначе сега видов дека сум утнал една буква, ненамерно. :angel:(fingers)
Девојки потребна ми е вашата помош. Косата ми е стрижена степенасто,должината ми е до средина на грб, е сега имам брановита коса но после миење на...
Малку глупо прашање, ама дали на регистрација цвеќето за невестата треба да е мал бидермаер или може било каков букет?
Во Дебар Маало во Зар Дар.
Ако сте прочистени од глисти и двајцата нема потреба за паника.
Девојки како се припремате за самиот чин на природно раѓање? Дали знаете туторијали или линкови на нет кои ви биле корисни при фазите на пораѓај...
Скара бар - дали некој има искуство, бил на мекици или правел таму. И како сте задоволни? :)
(hollest) [MEDIA]
[MEDIA]
Кои држави можам да ги набројам? Знаеш ти како изгледаше Босна пред 40 години, како изгледа сега? Не мора ни Босна да е, и Скопје е доволно. Немам...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.