Претерано ја нападнавте, нејзин избор е. Иако мое мислење е дека е погрешен, на крајот секој за себе одлучува и треба да се има некој основен левел...
Нека те прати гинекологот на трансфузиологија да те види специјалист нека не објаснува многу. Јас идев секој месец за минимални покачувања.
Баш ми е мило дека се добри, а ти слободно “занесувај се” ако видиш некоја промена и консултирај се со некој што знае да ти даде логично објаснување....
Секако дека секој што штети некому не треба да нè интересира, ни мене не ме интересираат, од ниту една религија всушност, како и било што останато...
Случајно видов дека си ме цитирала :tmi: Ако не си пробала до сега на 200°С, 15минути. Ај ми даде идеа за ручек утре, таман со бакрдан. :lol:
[ATTACH]
Моника Белучи Симбол за лепота ..
Да не се сите деца исто , мојот иде од 8 месеци во градинка сега има 2 ипол да не го подречам вирус нема фатено . До сега прележа само корона но таа...
Преубава ми е.:sun:
Маргот Роби и нормално Моника Белучи
претпоставувам дека и тоа е опција, затоа прашувам.. на цимерката во соба и се јавија уште додека беше во болница..
Јас не знам како поинаку да објаснам. Стануваш муслиманка, ставаш хиџаб (униформа), се придржуваш на строги верски правила. Стануваш монахиња,...
Ако биде, догодина те правиме ,,Пророчица на годината’’. :l:
Те молам испрати се од темава... :smoke:
Завзема простор инаку да ако имаш поголемо семејство се исплати заради простор горе и долу тоа му е предноста поголемиот простор и ако сакав да го...
од кога почнавте да вежбате и од кога почна да следи? :)
Снаа ми пред две години кога се породи во чаир не ни дојде патронажна сестра :rofl:
После колку време од породување доаѓа патронажна сестра дома? Ми зедоа податоци во болница но никој се нема јавено повеќе од 2 недели. Дали има број...
Здраво мајки. Имам и порано пишувано на темава и нема каде не го носев детето. Има 4 години кажува зборови и реченици до 3 збора, се врти на име и...
Д-димерите ми се малку покачени ама матичната ми кажа дека било нормално а за модрите нозе ми кажа обавезно да го прашам гинекологот...а гинекологот...
Separate names with a comma.