Дали има кај нас кафеав прелив за коса? Добро да покрива?
[MEDIA]
А сте биле ли во олимпијада? И дали може искуство да споселиш за местото и плажата? Со бебе сме па мн ми е битна плажата да е ок и да нема веѕрови и...
Да де затоа плачат дека ги тепале. Па каков е тој игнорантен однос. Нека те прати на сите испитувања што го кошта. Дури и да е ништо барем сите ќе...
Испрскај.го со она за против пожар што е кје се освести.
A mazot da 10 - 12 godini pomal togas sto ke kazis? Zosto sekogas mora devojkata da e pomala 10 12 godini Ete jas poznavam lyge u brak kade devojkite...
Мислам е коректно 10 па и макс 12 години. Но не баш во секој момент од животот. Еве еден пример од околината Дечкото има 37 години а таа 25 години....
Колку време пред свадбата си ја купивте, сошивте венчаницата?
Ништо страшно, може и ако си ги натиснала / си лежела во спиење на гради и сл така да се случи како некое запушување. Мој совет, масажи да и после...
Да, разликата припаѓа на адвокатот, а тој ти ги враќа трошоците кои си ги дал како аванс на почетокот односно наплаќа во рамки на неплатената разлика...
Само што влегуваме во 8ми скок, хаос со спиењето, станува ноќе спремна за играње .. дење нема некоја промена засега, си јаде си пие си игра, ново е...
Толку мразам цигари што сакам да го оставам маж ми. Човек не може ни сопственото лајно да си го мирисне. Влегувам во вц, шолјата не можам да си ја...
Со среќа (fingers) и со лесно (fingers)
Октопод
Уметници
[ATTACH]
Марамата и не е толку грозоморна колку што е брак со малолетни девојчиња и пазарењето “невеста” уште кога ќе се роди. И не е нешто што ние го...
7++ Д: јаболко и кекс ( купечка) Р: модар патлиџан, тиквица, компир, батат( малку за вкус) и палента
Dr.Mihajlo me porodi za vtoroto carski odma stanav super e se najdobro.Sekogas dostapen Sega I za treto kaj nego
Separate names with a comma.