Да барем до годинка некако да се изгура макар и со неплатени 3месеци. Премногу се мали на 8-9месеци и баш тогаш пролазуваат почнуваат да се дигаат...
Само да не стигнеш до болница..Ако немаш некој свој не те погледнуваат. После секако пациентите се криви не дошле на време.
Добив бебешко гнездо на подарок, вие што имате, како ги перевте?
Дожд и снег :inlove:
Благодарам
Од каде се персонализираните ранчиња? :inlove:
Мислам дека нема мајка што и е сеедно да и оди детето во јасли. Јас ќе продолжам со отсуството од работа до годинка, мислам дека е доволно седење...
Мислев дека обожав зима додека не го видов сонцето сабајле.:sun: И се спремам за цел ден да шетам, таман се спремив, си замина сонцето, баксуз колку...
А здравјето исто ли е со маж 10г постар ? Не е баш така , јас не би сакала постар 10г
И јас со тие мисли, земав 3 месеци плус да седам со неа, бар до годинка да истераме па здравје во градинка
Baraj go nego sekogas so.nego prakame https://www.facebook.com/share/1L4dGe5TeL/
8+ П: овес со слива и банана Р: боранија со телешко В: хипп млечна со јаболко и праска
What the hell? За цело мислење..
Не само тоа... Ваучерот има и рок до кога да се искористи.. Тоа не помага ама ич. Ја го добив мај, а трансферот беше тек октомври.. и испаѓа мора да...
За тоа треба да бидеш психофизички здрав. Како што кажа @Компир Манџа
Здраво. Ве молам ако некој има контакт од проверен превозник за Германија да ми пише. Деновиве треба да испратам пратка. Благодарам.
Околу Олимпијада имаш убави плажички, Proti Ammoudia, таа ти е многу убава плажа, таму немаш толку многу камени. Инаку во близина на тој предел можеш...
И позитивен ,а не на се да гледа негативно!
Да скроз ми текнува првите месеци кога плачев дека сум цел ден во пижами :( ми фалеше канцеларијата ми фалеше да се дотерам сабајле … се. И сега...
Ќе го учите да се брани. Исто беше и со ќерка ми и со едно дете. Па ја учевме на нас да не удри, еднаш и силно. И тоа ја научивме едвај со плачки да...
Separate names with a comma.