Дааа таман работа, ептен сакам да оди во градинка нема збор за тоа. И јас имам мн убави спомени од градинка ама на 8ипол/9месеци се бебиња и мн...
[ATTACH]
Тоа да, еднаш да се озбили и да направи нешто за своите ќерки. Онака се делува како недоделкан и никој не го сфаќа озбилно. Сепак е една "позитивна"...
Потврдувам, откако оди во градинка, ново дете е. Си има ред за сè, и те како се пушти со зборењето, да не набројувам, 100 бенефити. Јас секогаш ја...
Мојот е посебен? Ако не знаеш да отвориш на Шатци да провериш цена еве ти. Нека реагираат модераторите зашто спамаш во темава.
Мене од 16та недела бременост ми течеше колострум, пред да се породам течев со месеци од градите, кога се породив веќе пред мастит беше ситуација со...
Овој посебен е твојот изгледа.
Happy Valentine's Day :) [ATTACH]
Нас ни е денес последен ден од скокот. Пред недела дена мислем дека беше во пикот, катастрофа! Нон стоп во раце бараше, кенкав до немај каде, за се...
Јас бев ги вадев со ласер :rofl:. Ич не боли. Црвени ми се сега. Бојата на влакната не се смени. Ми кажаа ќе треба уште еднаш или два пати да одам.
Абе ако ги слушав сите бабини деветини во бременоста ќе требаше не миена и не мочана(така е зборот де) да бидам 9 месеци. Прави си како што мислеш и...
Здраво феминки, денес мие 8ми ден после FET на две бластоцисти , две дена имав болки како за добивање и денес правев тест. Кога најрано сте правеле...
Јас сум од оние што мораат да се вратат на работа. Бебуш ќе биде скоро 9 месеци. Среќа мајка ми е веќе во пензија па ќе го чува она. Е сега маката ми...
Дали се стрижевте во бременоста? Зш некои велат не се стрижело дури си бремена и сега некако ме фаќа како шубе не знам што да правам
[SPOILER]
Условно кажано „добрите муслимани“ се најчесто оние што се муслимани само по традиција. Тие не се муслимани по убедување, не се замараат што пишува...
Cevahir Mall Скопје
Највкусно мевце на светот е пичешко!
И таман после секси глас ќе има, она ќе му гребе... :nod:
Купете си го ако така, може и мене уште еден да ми купите. Страшно значи до толку немате работа... Како ние останатите да не сме шетале па треба вие...
Separate names with a comma.