[MEDIA] ;( Песна од која се ежам секогаш кога ја слушам, посебна е, и за менe некако најтажна ;(
Два пати се шишав. Правев се што и пред бременост.
1 Илија?
Дали во НБРМ вработувањата исто се со врски?
Ti balgodaram❤️
Да прв обид беше. Мислела не мислела исто ти е не можеш ништо да смениш, ако треба да биде ке биде без разлика на се. Поработи си на себе, пешачи,...
Dali ti prv obid ili ne?
Basss mi e milooo I jas vo sistina kaj Ivanovski, pred dva dena pocnav so stimulacija. Mnogu sum nervozna ne sakam mn da mislam za ova ama pak...
Секоја негова песна асоцира на - детството, една друга Македонија, сплотена и жива, време без дремење на социјални мрежи и заглавени во рилсови. Од...
Во Систина кај др. Димитров, да успешна е :) мислам дека ( но не сум многу сигурна во ова ) даваат послаба терапија со понизок амх да не се дотрошат...
[MEDIA]
Најважното! Ако ти се вистинските луѓе, одма облекувај се и оди.
Моиве како бебиња не биле такви лепенки како што се последниве месеци, боже сачувај татко им да отвори врата да ги извади од кола, одма драма мама...
Фала за одговорот прво❤️ Имам упте некои прашања.! Каде ја направи инвитро процедурата? Дали беше успешна? Јас прашав за терапијата бидејќи некои...
Од колку до колку им е втората смена на децата што одат класична + дневен престој?
Кога им е втората смена на децата што одат класична + дневен престој?
Тотално си у право. Те мрзи, се осеќаш уморен, ама штом се облечеш и излезеш и одма енергија и расположение растат. Исто како идење у теретана.
Во нашиот случај не беше дека почна да спие откако ја одбив, баш обратно што и ме чудеше, сама го отфрли ноќното цицање, а обично нели тоа последно...
4ти прилично добро го поминавме, единствено дневните дремки ни се скратија на пола час ама затоа 5ти:worried: ни даде да разбераме :D
Separate names with a comma.