Точно е дека многу по тежок период станале верници, еве јас сум еден од нив и знам што човек бев кога верата ја почитував само поради што ми беше...
Во последно време ептен чувствувам дека имам некои панични напади односно а ме заболи нешто готово мислам умирам. Еве денес пример изгледа сум се...
[MEDIA]
Дали некоја нарачала Colourpop сенки од официјалната или друга страна? Не знам од каде може и колку се чека.
А строго верници убивал? Ако, да зошто? Ако не, зошто?
@EvAngelos, тоа што го правел Сталин се должи на траумите од неговото детство.
Од кога воведовте јајце т.е жолча во оброк и како, колку?
Пратете ми понови слики од кај др.Томислав :sun:
и јас мислам дека е нешто што видел од некаде. Амапа тој што снимал.... јас би оставила камери би прекинала вакво однесување.
1, Додека Сталин бил под надлежноста на мајка му, не извршил ниту едно убиство. 2. Мајка му го насочила и да студира богословија. Да го продолжел тој...
Zdravo Sto nosevte koga vi se javija za laparo ili histeroskopija?
3 год ќе наполно, уште со никој не сака да заспие ноќта. Ќе седи буден до ниедно време ама нема да спие. Огромна кочница ми е ова.
Никако не им одговараше, како ќе им работи криминалот.:rofl:
Убаво е вака веднаш со осуда, а незнаеш ништо за нас пример... Знам дека не е бебе веќе, ама таа ноќ воопшто не спие како што треба. Плаче, вреска и...
Дури сега а во ЕУ се од 2007.
Бугарија го воведе еврото од 1ви Јануари оваа година.
И ја доека и давав да цица, јадеше се, сега ништо. What's your point?
[ATTACH]
Затоа јас планирам 2 недели пред свадба :lol: Варирам со тежината затоа најмногу :drunk:
Separate names with a comma.