Ауу, што прочитав коса ми се крена, фрлање на брашно, ждригање. WTF, е после вакви сеанси нема да ми тргне и да ми биде добро. Не е ни чудо да...
Мислам дека е Емм Блажеска, од Кенија мажена за Македонец, снима интересни видеа за културата на Македонија, споредува со тоа како е во Кенија,...
Ти ли пиша за демонските знаци на хартија од оџите ставени во вода? Имаше ли последици потоа од тоа? Имал ли некој последици? Абе сите што одат по...
Даа на нив мислев. Ги обожавав
[ATTACH] Имињата на повеќето ликови уште ги памтам. Лола ми беше омилена. :D
Беџови со текст имаш и во продавниците на женски пазар, готови за секоја улога - кум, кума, старосват, старосватица итн.
И многу повеќе од плата вадат некои. Дуле од Велес пример, секој ден по 40 луѓе прима. По 100 денари секој да остава 20 дена во месецот , а ретко...
Pacha et les chats, ако мислиш на овие: [IMG] [MEDIA]
Кој оператор и која цена? Мене во А1 ми даваат само една стриминг платформа бесплатно по избор.
Јас шампањ пукав кога излегоа розеви балони само да кажам :D На моите другарки им беше мерак зашо знаеја дека препукав за женско. Докторот на мајка...
Тропски горештини, ѕвон-зимско рекреативна програма, дај те музика, чевлички, грашков град, були були, палавковци, la linea, la piaf.... Имаше еден...
Фала:l: Компир во 6ти месец е ок да му дадам така? Леќа и грашок од кога се даваат?
Можно ли е од витамините детево да има грчеви. Кога ќе заборавам да и дадам е ок. Кога ќе и дадам плаче. Или си замислувам?
Која е девојкава и кој е контекстот? И да не го зборува совршено јазиков наш, сигурно го зборува подобро од многу господа и госпоѓи.
Дојдов само да кажам дека сум на раб да скренам.Не можам веќе со неспиењево навечер.Знам дека сака близина и сака во раце,чим го земам заспива но не...
Јас имав однесено подарок пред неколку години од тие Шумиши (мислам така се викаа). Ми кажаа ептен им се нашло.
Лично не би се налутила до толку освен ако баш се чувствува дека недостигаат пари за вас.
На ова јас што го имам не се вади навлаката или јас не знам да ја извадам. Затоа се мислев цело да го ставам во машина.
Гатачите си вадат по една плата од мамење на народот. Некои богами доста имотни се. Не им се работи. Ако оди некаде 8 часа, треба здраво да се...
Ние ја имаме таа на твистшејк 360 некапечка ама уште се буни не знае да пие од неа. 8 ипол месеци сме.
Separate names with a comma.