дефинитивно на храна и се за домаќинство (скоро 60%), за сметки околу 20%, и останатите малку за шопинг
Има, повеќе :D
Јас имав испринтано бодиња со "Ќерка на мама" и "Син на тато" за да направам сликичка за нашите - знам дека кажувањата се обично обратно, ама мм...
што да купам за девојче за 6 години?
Еве јас.
мајка однеси го педијатар да го провери не барај тука одговор
Ќерка ми РСВ вирус. Стигнаа резулатите. Сите параметри се во ред. Дури и црп не е високо, ама спушти ноќеска бронхитис, а и ларингитисот уште стои. 5...
Prochitaj go prvoto neizino mislenje. Taa ne priznva deka oskuduvaat za pari.
Рузмарин во маслиново и пискавица од дм, ама мислам дека само од себе се смирува полека..
Јас само ја мијам со шампонот од лук на афродита, друго не
да да компир е една од првите намирници, само знае да направи запек ако го даваш често. Грашок и леќа се препорачува малце покасно да се дава дека се...
Мирослав Гроздановски дали знаете каде работи?
Користевте ли нешто , или оставивте така само од себе да се смири?
фала, а оризовава кашичка и пренкарната со млеко ги правиш или со вода?
A ti nemash poima od brak. Za pomosh treba partnerite da se konsultiraat megjusebno. I da se krati od ustite na moite deca za da dava kaj negovite...
Има сеуште активна членка на оваа тема
Абе тој Дуле е преварант знам особи што биле па ништо
Па, не си ни приметила дека ви фалат парите, значи не е дека сте кнап да немате, па си приметила и си прашала кај се парите. Туку, онака ти текнало...
Дерматитис развива, Веледа нема да ти заврши работа, таа е за нормална кожа. Земај одма козметика за атопична кожа. Маслена купка и крема. Мене...
Separate names with a comma.