Прави муабет дури и одвишка, еднаш се јавив за резултати и пола саат правеше некој безврска муабети, а решение на проблемот нема. Си викам човеков...
Да, мене др. Петановски ми правеше интервенции и ми ги водеше бременостите и ме породи со двете деца. Како матичен ми е :D.
Дали имаш подобрување? Дека гледам мислењето е од Декември.:) Дојдов да ти кажам дека исто се чувствувам скроз може и полошо;( Кај мене се повеќе...
Да Баклава со мак?
Кај докторот. Плус трудна бев тогаш.
За болдот - нормално, ни ти ни јас не би збореле на дијалект во таква средина, како што и пазам кога не сум во лабава средина да се изразувам и...
+1 на ова. Емисии од забавен карактер не мора да се некако стандардизирани. На крај на ден ако има публика за нешто и на таа публика му е забавно -...
Ако има кој да ја гледа.... Пак ќе кажам, не знам ни која е емисијава ни која е девојкава, стандарди за забавни емисии не знам каде има - а колку се...
Здраво baby,сакам да те прашам дали започна нешто во врска со тоа. И јас размислувам повеќе време за овој бизнис,како за крофни,палачинки и сл..
А за оваа што ќе кажете? :) [ATTACH]
Буквално ова. Директорот не знае дали е директор на метрологија или метеорологија, ама емисија ваљда е ова од забавен карактер, ептен невкусна кон...
Абе океј што тебе ти е, али по сите други стандарди не е. И ако емисијата е од забавен карактер, не значи дека неписмен треба да ја води.
Реално 4000ден е едно добро полнење на фрижидер. Ама проблемот, ако може да се каже така, не е во парите во случајот и оправдано е зошто така реагира...
Јас немам поима која е и што прави, сè додека не и' дадат вести да води, океј ми е за емисии од забавен карактер.
Не Комад со тиква
[SPOILER]
Нееее Толку многу?!?! А кај докторот или кај докторкиве? Дека они демек работат со фонд, а докторот исклучиво приватно
Навредата твоја спрема неа "ме напнува" а не дали она е на ТВ или не е, мене не ми менува ништо и онака не ја гледам. Ти оправдуваш албанците што не...
Не знае шо сака женскава. И се виде интересно со постар, проба, виде дека више не е интересно, ајде нов тип да се проба, шо е у ред, чим не се...
Евгенија Лена или Лана
Separate names with a comma.