Да, исто помислив.
Каме ја не бранам христијанство, аман со споредбиве. Не викам еве исламот бетер е. Цитирај ме во друга тема за христијанство па ќе правиме муабет....
Па ни во Стар, ни во Нов Завет не е забранет, ако сакаме да сме искрени. Црквата отпосле што си носи закони и правила не е униформно, зборуваме за...
@Broken♡ што мислиш за фактот што е дозволен брак помеѓу први братучеди?
Остави ги другите мажи, гледај се себеси. Подобро е да си сам отколку да завршиш со погрешна. Ти биди вреден, добар, лојален и чесен. Девојка која е...
Откако Трамп и компанија рисјани се на власт, САД се вратија 100 години назад, од она што нас најмногу би нè засегало, со права на жените конкретно....
Нема да те излажам и да речам дека ова што на 29 години не си се ни бакнал со девојка е нешто вообичаено, бидејќи и сам знаеш дека не е. Тоа не значи...
@V.N. Мене оваа година не ме следуваше пап тест под фондот, бидејќи лани ми бил. Платив 1700. Матична ми е.
[SPOILER] На мк или англиски ги имаш читано книгите?
Zdravo, Iskustvo so dom za stari lica Milica?
@Dek0 Значии :D Тоа што некој е женет, има деца или е во врска автоматски не значи дека е искусен, среќен, па ни исполнет човек (heidy) Само колку...
Жал ми е што морам да те демантирам, ама не е така. Дури ни зборот „моно“ е суштински различен во нив. Еве за пример ќе ти ги споредам...
9+++ Д: мултигреин на хип со крушка и цвекло Р: пилешко на холе со компир модар домат цвекло лук кромид маслиново В: тарана амарант кисело млеко...
Мене да знаеш какви мисли ми имаат поминато низ оваа моја глава.....ми беше срам и страв да ги кажам...ама затоа некни со мм кога седнавме да си...
Јас не сум конвертирана, ама вие што тврдите дека христијанството е "напредно" во однос на исламот, не сте свесни дека кај нас (а и никаде во Европа,...
[MEDIA]
@bookslover [SPOILER]
Мора да пробаш да се впуштиш во некаков однос со женска особа. Ти сакаш да си фатиш женска ама ти е страв, што донекаде е оправдано ради причините...
Се му правам со вода. Немам во ништо млеко ставено
Separate names with a comma.