Halloween:)
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Чекајте, и прееска играше стариот Фатих
41.119
Здраво девојки, јас сум 11+2 недела, ме интересира дали е нормално после јадење веднаш после половина час повторно да сум гладна. Ме фаќа паника...
Не можам да одредам точно некој таков настан, можеби комбинација на мали ситни настани што се акумулирале низ средношколските - студентските денови,...
Многу ти олеснува кога од ќутлив човек , пукнуваш и преку ноќ , стануваш Bad Bi*ch , па на сите што си им ќутел со години им плеснуваш она што мислиш...
Не ми е. Фала ти :hug: дај боже кај сите полни раце.
Da e normalna :D:D
Се извадив од памет. Лежам на страна, слушам неколку пати некој звук, не беше вибрација. Мислев нешо телефонов да не е, иако нема никаква...
Апсолутно. Диламе дрога . Секој е адвокат, секој е обвинител. До сега требаше одамна да бидам кривично гонета по твое Колегите нека стават клуч на...
Брутално искрена сум по однос на препораки . Секој што ме прашал сум ја кажувала вистината- оди , не оди Кого тоа со сила сум го натерала да оси? Ми...
Па порано да не имало психијатри све бајачи,гатачи биле нека прават и они по некој денар кај кој се фати лекот фати :D
Петокот ме изненади што веднаш најновата епизода беше со новиот Фатих, искрено се надевав дека уште барем 1-2 епизоди имаат снимано со првиот Фатих....
-да,што те интересира за смерот?
[ATTACH]
Ништо, сеуште е во серијата.
Прва бременост ти е? Извини можеби си пишала, многу често прават проблем мутациите за кои е потребно терапија. Следна бременост успешна ќе биде :hug:
Не е давање отчет.. Не, не мора секој денар да се кажува кај е потрошен, ама овие пари се надвор од трошоците за нивното семејство.. Нормално е да не...
Separate names with a comma.