А, ако не приоѓа на сингл девојки - на какви да приоѓа? :D :D :D Ама зошто одма си ставаш кочница? :D
Точно! И јас го имав истиот впечаток. Тешко нам што имаме вакви проблеми.
Знам дека кога си навикнат на еден актер, тешко е да се прифати промена, но сепак новиов Фатих ми нема искра.
Ептен е слатко и кај нас другарка ми го донесе пред некој ден :D
Молам?? Извини ама ако си ти таква не се сите.. Ти му велеш не барај сингл туку најди си авантури со зафатени девојки и играјте си со чувствата на...
На максило апсолутно нема НИКАКВИ третмани. Ништо. Бев. Толку го мрзеше што живее што дури напиша и најнесериозна дијагноза, артропатија на виличен...
Која е причината?
Карневал Аргентина?
Пред[ATTACH]И потоа :D[ATTACH]
Старци? :o Па колку години има девојката? :^)
Деновиве ја гледам Finding Her Edge, не сум сретнала серија со тема уметничко лизгање. Станува збор за семејство кое се занимава со професионално...
Јастреб
(facepalm) Не дека се малку, туку зашто да не и помогне ако не се забележува дека фали од буџетот. На неа и текнало да го праша не дека и зафалило....
Епа сите што ги знам што биле толку платиле со бебиња. Не е битно. Спреми си парички за секој случај. Не треба да се наплаќа ама…
Не се доплаќа ако е преку фонд. Јас бев пред нова година целосен преглед направи и ехо.
Ве читав вчера за доењето и иаоко сум жива ненаспана навечер, така си го гушнав синко и му велам, цицај ми мајче, цела ноќ ако треба нема да спијам...
Здраво мојата проблематика е за нигде па искуства дали некој успеал макар и со ин витро фсх после 3 месеци качен од 9.9 на 28.6 лх 5.1 а естрадиол...
Фустанчето розе со бело ми го донесоа за нова година поклон, како бонбонче е во него :l:
Сакам да кажам дека видов од оние колачите со желе и/ли суво овошје внатре, во долг калап праени како леб од банана. И ми текна дека како дете то...
На кој не му значат 4 илјадарки, еве ќе ви дадам сметка, па пуштај те ми мене месечно. :nod: :wasntme: Не се работи за инцидентно дадени пари кај...
Separate names with a comma.