[ATTACH]
Искоментиравме, лично и јас, дека нејзино право е во што ќе верува, туку сомнителен беше делот како во многу лош животен период одеднаш бива...
Колкаво е детето? Таблет за цртање можеш ама сметај дека ќе треба и ти да црташ. [ATTACH] Некои за лепење на прозор, гумени. Јас имав куп од Тему...
Zarem samo vo Ohrid go imaat sprejot?!
Другар, мислењето да ти се завршеше со првата реченица цитирам ' Секој има прави да избере во што ќе верува и на која религија ќе припаѓа, ниту...
За што аргумент ми бараш? Ќе ти цитирам одма, не е проблем.
Немој молим те. Цитирај еден твој цврст аргумент што е у контекст на темава? Или се фати како слеп за стап на тие мислења што тебе ти се во интерес,...
Ноди цртан филм [ATTACH] Пат и мат [ATTACH]
[MEDIA]
Каков гаслајт? Не сум јас крива ако тебе не те интересира историја, антропологија, генетика. Само не туку ми спинувај кажано, оти на секое ќе те...
Еве за овој дел мисли дека веруваш во посебни женски божества. :D Нивото на разбирање на прочитан текст е...загрижувачки во најмала рака. Прочитајте...
Преубави,од каде?
Мислиш за во серијата или off set? Зошто мене во серијата ликовите ми имаат таква хемија и толку добро ги глумат улогите што се ежам некогаш цела....
Епа ете ние сме тие субјективните неспособни за тоа, прашањето ми е каде се објективниве да искоментираат конкретно за конвертирањево и што...
Ова е моето прво мислење на темава како христијанин.. Кажав дека е нејзин избор и дека не треба да и се суди, јас дали сум против учењето на...
Гаслајт на најјако пуштено. Три страни со вашите експертизи, експерти сте за религија, ескперти за богови, експерти за истополови бракови, експерти...
Од старт. Ќерката ми беше посоработлива, па вака почнав на 6-7 месеца, на годината веќе нормално си ја четкав во вц. Овој малиот е попргав, ама и...
Колку и да се трудиш, некои секогаш ќе се обидуваат да го изгаснат твоето светло. [ATTACH]
Продавници | Велеа Хоум https://share.google/g18p8Z2D7PhZnIhKc Плус имаш и онлајн
Separate names with a comma.