Ако еден од вас го има исчитано Q'uran -от колку што се фали ама онака вистински да го учи не како книга да седне да го чита, ќе знае зашро девојкава...
Да не бидете упорни, многу е мало сака близина и топлина.
Дали сте имале помалку млеко за време на циклус? Еве втор пат приметувам разлика баш тогаш
Скекерс патиките немаат квалитет,многу брзо се оштетуваат,како патики се удобни
[MEDIA]
Pa tie dva tri na sekoj jajnik ne e losha situacija, na takov fsh i amh, gi sledite, rastat, gi punktiraat ima jajce kletka?
Озбилно еве. Физичка библија немам тука, кај моите ми е, еве скриншот од апликацијата. Куранот е превод, ако пишува "краток коментар" - мора да...
Јок, вујна ми ти е крива за твоиве мислења во кое нема едно логично нешто наведено. Сакам кажам не знам речам...
Има два вида од Налгесинот, послабите се С а појаките Форте.
Ај белким ќе се разбереме. Зошто за мене, Перса, Трпе, Стојна би требало да важат библиски закони кои се штетни за нас? Тој што сака да си верува...
Ајде секој нека си го изложи својот сертификат зошто треба да му e дозволено да дискутира во темава. :D
Последниот пат правев јас ситни топчиња, бомбици, со мелени Biscoff бисквити и Philadelphia, супер пројдоа, не смеевме со јаткасти плодови, а овие...
А кај реков дека јас ја подржувам, реков дека е нејзина одлука, не дека ја подржувам во тоа.. Секој има право да верува во што сака, не велам да...
Полнач за мобилен со подолг кабел, Четка и паста има таму, шампон и гел за туширање има, друго што ти е неопходно за лична хигиена земи си. Од...
Дали може да ми препорачате друг добар невролог?
Lele lugje daj kazete dali i kaj vas e vaka ili samo kaj mene ludilo me fakja vise. Od Noemvri mesec kako sto pocnaa skokovive kaj bebevo mislam deka...
[ATTACH]
Имам обична стаклена од продавници за кујнски помагала, ама не паметам од каде ја купив, одамна ја имам, па може 15 години. А дрвената сопругот ја...
Separate names with a comma.