Леле добре дојде во светот на коментатори :D За се нешто ќе се има коментар :$ ама убаво ти пишале погоре ако тебе и на бебе ви годи ич да не ти чуе...
Мака ми е на желудник кога мислам. Овде некако ич не можам да замислам иднина. Ама не знам каде би можела. И само тоа ме мачи, ако смениме град и пак...
Во farmer boy во тафталиџе. Имаат и киноа експандирана, следно сакав и јас таа да ја земам дека обичната не ја сака а еве хељдава ја засака
фондот кај црвен крст или фондот на ул македонија?
Се сложувам,треба и квалитетен сон,вежбање и помалку стрее.Се си влијае
Од кај зема експандирана хељда? И експандирана киноа барам ако има некој видено, порано имаше во ДМ сеа не наоѓам.
@SanelaS како е бебето? Како сте сега? Псеудокруп анфал ли го водеа или опструкција направи :hug:. Ја треба моето после да ги водам за терапија да...
[ATTACH]
Дали има негде во околината на к.вода и центар освен риз, може и аеродром што прави лаш лифт од каде што сте задоволни?
Кокосово масло од каде зимате? Исто и тоа може од 6 месеци? И путер?
Васко Ефтов не е ништо посебно во новинарска смисла, шоумен како Џамбазов, али у политика. Гостите кои ги кани се најчесто некои маргинални ликови...
Да странство сме, прво Ремедика бевме на преглед таму и ни кажаа дека и се за вадење, иначе во Ремедика ги намалуваат, државно не знам. Првиот...
Fala ti, točno taka :lol:
Дефинитивно, и тебе ептен убаво ти личи кратка. Јас мислам дека ми олесна на главата :D
Со лента за депилација ги средувам, ме мрзи со чупкалицата влакно по влакно. Плус ги шишам. Во 2010-тите ги чупав ептен, како Сашо Тасевски. Денес ми...
Додека се помали можеш да се селиш , полесно е за децата полесно се навикнуваат на ново . Со поголеми како што спомна @Biljarkata , може да ти земат...
Definitivno pocna vreme na kratka kosa moderno i hrabro neka ni e na zdravje!
Во фзо треба да се завери па после почнуваш со користење кај матичен
Masazhi i vezhbanje, drugo chare nema. Sekako, vnimavanje na hrana i pienje voda isto taka, ama samo toa nema da pomogne.
Луѓе, доста почнав да внимавам на исхраната и броењето калории ама изгледа не е само до тоа. Сало околу стомак само имам може 2 тона. Ама и доста...
Separate names with a comma.