Не се релевантни. Кај нас немаш статистики, а на запад на затворениците им даваат привилегии и ослободувања за време на верски празници, па затоа и...
9+ Д: Hipp семолина + јаболко Р: батат, амарант, авокадо В: тарана со путер, спанаќ, зелена пиперка и модар патлиџан + кисело млеко
Имам колешка русинка и сега ние сите заинтересирани колку степени е кај неа во зимо пошто тука е -10.Она вика од ноември до април е снег и е...
Постирај статистики од затвори да се приземјите малку вие верниците од вашите замислени морални височини.
Prodavam Song of Achilles - 500ден. Milk and Honey - 500ден. The Hating Game - 400ден. After - 400ден. How to Make Friends with the Dark - 300ден. A...
Ги користел некој овие на Дебора? Пробав денес и многу убаво и пигментирано ми се виде, ама не знам колку е трајноста.[ATTACH]
Ми се оди за Крајова ама немам со кого. И за Ибица ми се оди.
Е добро де и ја се водам ко Христијанка, what's your point? А и зошто би ги призејмило?
Мора да ставиш нешто, или облога со ациди борици или лепенка за температура, во диспанзер не препорачуваат лепенки ама мене ми се попрактични, тоа...
Ако сакаш да призејмиш такви атеисти и да ги освестиш од нивната лажна себеперцепција, само пушти им ја сликава :) Според оваа статистика (објавена...
Milk bleb, како се вика ова чудо, на брадавицата ми е, блистер? Ми излезе вчера, боли корне. Бебе баш денес не сака да цица се молзев прееска не...
Треба ли да правам пауза меѓу воведување различни јатки? Воведував бадем преку путер 3 дена и сега да чекам ли неколку дена за други јатки?
Искуство некое со др.Јоксимовиќ на клинила
Језиво . Толку имам да кажам . Сепак , сметам дека светот ИМА ПРАВО ДА ЗНАЕ кој све го посетил Епстин и кој све е вплеткан во пајаковата мрежа ! Со...
И јас сум задоволна од marnys.
7+++ воведување млечно Д: палента + јаболко + грчки јогурт Р: киноа + тиквица + кримид + пилешко
Добро е, чиста е на гради веќе. Се намали терапијата, ама ја окрка по ред се овде. Според мене се претера и со кортико и со лендацин и со аминофилин....
Ме интересира овој што возел за Германија без возачка со комбиња, како стигнал до таму без возачка? :?:
Побарај scoober на инста, сум слушнала позитивни искуства, немам лично искуство.
Ординација "Јасмина" во Хром. Ама има пополнето квота за матични пациенти, за жал. :(
Separate names with a comma.