За 8миот само да кажам дека стануваше ноќе од 02:00 до 05-05:30 си дремеше господинот оклештен,разигран |(
Колку пати треба некој/а да ви каже? Оди ти живеј без идентитет, без вода и струја и без сопствен дом. Ние сме евидентирани, не можеме да се...
Да така…но кај надградбиве на такви некои поише им се посветува внимание,ние сме небитни,а и тоа што викаш битно си е и дома нега,знам дека има жени...
:rain: :(
На ниеден од броевите за контакт не одговараат, многу се безобразни.. Јас ги контактирав преку имеил, за ден - два имав одговор
Тоа сега во брзо време сте биле на патолошка? Со првото дете исто бев на патолошка (пред 6.5 години),од фирма ми ги носеа документите и не ми каснеа...
Работа како хостеса на саем за Автомобили во Белград Од 19.03 до 22.03 150 евра дневница платен хотел, пат и сите трошкови таму За повеќе инфо дм
Ќе ти дадат однеси го
За патолошка, мој совет ти е, да си носиш сама документи. Ниту еден медец ми немаа ден закаснето. И за породилно беше исто. Освен последното малце...
Исто, имав мнооогу голема желба да го дојам барем до годинка ако не повеќе. До 6 месеци се измолзував, колку толку му давав од шише, ама се повеќе и...
Рендана со к млеко или грчки. Ја обожаваше така. После тоа јадеше и парчиња. Ама почетокот беше така.
Не ни очекував аргументиран одговор. Живеј во незнаење што друго да ти кажам, гуд лак. :f:
Овие циганиве (со чест на исклучоци, ако воопшто и ги има) се само за сапун правење.
Жално е што мислат дека ако жената носи Хиџаб и опресирана. Не се свесни дека Хиџабот и опресијата не се поврзани. Напротив, многу покриени жени...
Girlie, пошто си христијанка, знам дека си навикната на верување во глупости на слепо, ама чим не можеш ни името да му го напишеш и да најдеш извор...
Битола, Куманово, па до некаде и Кичево секаде ромите пресудија, е сега ќе си бараат нивното, само нека бараат нешто пологично. За Божиќот ко имаше...
Здраво девојки може некоја има ист или сличен проблем како мојов па ке сподели мислење Др. ми најде циста на јајник 6,5 цм водена циста и ми вика...
мммм супер, фала ти. нема врска што одамна е помината гаранцијата?
Heyy zenski dali nekoja od vas ima iskustvo so centar za slabeenje kenda? Imam visok 10 kilogrami i probuvam da gi simnam vekje 5 meseci ne mrda ni...
<- :D:D:D
Separate names with a comma.