Здаво дечки, знае ли некој што се случува со клексаните и зашто не се веќе на рецепта? Како што прочитав, требаше од крај на ноември, во аптека кога...
И јас го имам од неодамна и почнав да готвам. Гледав на едно you tube видео и ставам топла вода кога варам нешто, за манџа за супа и е доста побрзо.
Помина една цела година! Мојата среќа. Моето буцко. Моите 2 најубави цртички. Мојот живот. Денес полни 1 годинка! :party: Една година помина откако...
Кој вкус од делициа го препорачувате, до сега имам пробано само грчка и многу ми е убава ама сакам да сменам, се мислев за флорида... Предложете
Леле секс, шо беше тоа :^) После спонтаниот К со очи да не видам (facepalm) Да земам да се вратам у нормала треба, нема смисла вака 8-|
Еве една и од мене за сексот.:d::d::d: После година и некој месец барем и тоа тргна на добро и кај нас.:emo:
Добро, што ако те избришат од евиденција? Требаше до 30ти јануари да се пријавам, но заборавив. Дали ако одам сега ќе можам да си продолжам со...
Јас користев за сериозна болест и не, не можеш нормално да функционираш. Барем јас не можев и го прекинав. Е сеа, јас користев чисто и квалитетно и...
Amoksiklavot ni go prepisaa prvo na pedijatar koga imase crp 53 leukociti mirni i mi rece ne mu davaj odma amoksiklav nego utre zadutre ama otkako...
Морген :f: Бидејќи ме оправате секоја година на тема - детски роденден, нормално и годинава нема да е исклучок :rofl: Имам уште два месеци до...
Па подобро, барем се свесни дека чим положиле теоретски знаат да возат ама ако не се осеќаат спремно, ич да не седнуваат у кола. Посовесен рече?...
Утрово има монтажи по Фејсбук, на тие Роми што се бунеа им монтирале фотографија на шаблон возачка и пишале со среќа од автошкола Хоспитал. Прашање...
Хахахахаха сеа ја видов таа Ама уште појак е оној од вчера шо кажа дека вози 30 години без дозвола пред камери 8) Го боли таквото де шо, 30 години...
Една од жените дава изјава "Му бараа да регистрираат колите, региструваа. Сега му бараат на децата, на мажите да ваѓат возачка. Кај да најт возачка?!...
Здраво, Дали некој користи масло против анксиозност, напнатост, стрес? Значи не станува збор за некоја сериозна болест и не е потребно којзнае колку...
Нема средно, нема возачка, има кола од 5000€. И сеа бара да има дозвола без да полага? Оемџи па јас отидов до аеродром вака фино да ги замолам пилот...
Јас сум презадоволна.
Абе овие нормални ли се бе ? Кај немаат основно образование завршено ( казниво по закон е ова ) , кај немаат возачки дозволи , па уште и на протест...
Треба да испиташ и скриени хормони, не само тие што “типично” ги кажуваат кај нас. Исто така има и прекурсори на хормони, хормони на хипоталамус итн....
Јас почнав да користам пред некое време, мене ми се допаѓа делот што не мора да бидам над тенџерето додека се прави, затвораш и се готви само. Е сега...
Separate names with a comma.