Мечкичка :sun:
[MEDIA]
Лигавчето и стои над боди или блузиче, не бришам ништо со него, ако истече лига да капне на тоа а не на маичето да биде мокра. Ама млеко да дадам од...
Zdravo devojki. Mi docni nekolku dena odnosi imav nezastiteni za vreme na ovulacija, imam bolki pri dopir na gradite bolka vo polovinata, i bolki vo...
[ATTACH]
Ќустендил
Epa bas kako spomna ligavce od temu, ustata sto treba da mu ja brises a zboris za neprovereni raboti. Jas zboram za elektricni raboti sto ne dopiraat...
По колку мл даваш?
И мојата се мачи, кака преку еден ден. По цели денови само стенка и се стега и само ќе прдне душа. И давам и јас чај мислам дека нема врска чајот ама...
Тестот од 700 евра се прави до 10 недела. Ти си 18та. Требало порано да те прати. Ако веќе си правела приска и се било во ред нема потреба од тој...
Ја фрлам, сирењето и тестото се калорични, на режим сум перидов, требаше да ми фрлиш цеден сок. Фрлам член на УМС.
Ќе го ставам во машина и онака имам еден куп алишта за перење . Фрлам баница со спанаќ и сирење
Започни да јадеш повеќе телешко месо, јајца, свинско, павлака, грчки со поголема масленост, чорби. Труди се што е можно повеќе да јадеш ваква храна...
Кај нив и трудна да си си, плаќаш исто 500 денари.Со картичка не можеш,точно пари мораш да имаш секогаш,за да не трчаш да раситниш.
Имаме вреќичка, ке пробам баш вечер со неа. Инаку ноќеска кога ќе почнеше да се буди му пуштав white noise, и така ми поспиваше уште еден саат плус....
Здраво ние сме скоро 17та недела а детево не сака да слушне за јадење едвај 30 до 60 мл од АД. Пробував полузаспан и тогаш само 60 мл. Дали некоја...
Zdravo, ve molam za odgovor dali utre i nedela Skopje na klinika rabotat biohemija za ispituvanje hormoni na 3 den ciklus?ubav den
Da znam ama mnogu meseci e vaka veke a pred toa imav normanla
Токио
Правевте ли крвна слика и брис? Мојава така кашлаше кога имаше рсв. Нас ни помогнаа само инхалации со вентолин и пулмкорд, така ни кажаа во Систина и...
Separate names with a comma.