Цел месец бараше цице??? :o ух ми се превртуваат цревата од самата помисла колку ќе е тешко... мислам дека сепак ќе и дадам да цица до матура :tmi:...
Има некој информација дали е спорна аптамил пронутра 2ка?
[ATTACH] [ATTACH]
Фала ти ептен
Сакам да прашам,за продолжување на пасошот,дали може тоа да го направам во амбасадата во Скопје,и ако да, дали се закажува телефонски или треба лично...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ќе може ли да ми кажеш дали се купува спиралата , ако да каде ? Дали има кај матичен ? Дали може да се стави ако на брис има кандида присутна, а...
Здраво сакам да прашам кога ќе има за полагање за неговател и кој документи се потребни ве молам поискусен да ми каже како е целата процедура . Ви...
a od koja vozrast pocna da i davas jogurt i kiselo mleko?
[SPOILER]
6/10. Дренок (монографија) - Ѓуро Трпеноски 5/5
Jas sakam da go povlecam moeto mislenje i sovetot sto go dadov za kupuvanje elektricni raboti od Temu osobeno bilo sto za bebe. Iako nikogas nemam...
Внимателен возач сум, а многу ги нервирам зад мене возачите зошто застанувам на секој пешачки кога има пешаци што чекаат. Често им давам знак со рака...
Приметив :D Од оние проѕирните, такви имав дома, тој дел што не лепи е бел и ја покриваше само брадавицата, ваљда не сфати дека може да го одлепи....
[ATTACH]
На ден на трансфер прогестеронот треба да виде висок, над 10, затоа и се прима прогестеронска поддршка. Под 1 треба на ден на пункција да биде.
Тоа е, на некои луѓе им е судено да се преинтензивни, премногу необични, премногу ова, премногу она... Осаменоста е божествена.
Дали можам да се побунам ако ми стигне висока сметка за струја а не сум била дома? И каде точно, дали би ја намалиле?
Важи, нема гајле, ти посакувам убав и мирен ден!
Separate names with a comma.