Гутен таг, ние конечно надзат. Дете како препородено овде. Среќна пресреќна што си е дома. На преглед ја однесовме одма, пошто тетката на рецепција...
Претпоставувам терапијата ти ја даде ендокринолог? Може да те контактирам во порака?
Онлајн платформите за тргување се дигитални сервиси што овозможуваат инвестирање или тргување со финансиски инструменти на светските пазари преку...
[ATTACH] [ATTACH]
Taka bese,bilo koj den.
[ATTACH] Мини серија од 8 епизоди(трилер).Интересна е и држи внимание до сам крај.Сестрата и сопругот на Маја се убиени.Маја почнува да копа сама за...
Vrednosta na TSH moze da se ispita bilo koj den od ciklusot, taka bese?
Kolku vreme mackase od masloto pa pravese eho kontrola?
Здраво. Држам приватни часови по германски јазик за основно и средно училиште. Имам C1 диплома и работно искуство во Германија, па германскиот го...
Веројатно ќе те вратат. Достинексот се пие по шема. Јас со прл 68 ги пиев вака: 1/2 среда, 1/2 сабота и од 68 за месец ми падна на 9. Со години ја...
Леле што стана како стигнавте до болница :( со лесно да помине. За бабуве и деовциве но комент, да ни се живи и здрави децата
На сите можни теми, не може да не се примети. :whew:
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Од кога победи на форумџија на годината
Дали решението го однесовте во банка да ви го поврзат бројчето за да ви стигнат на трансакциска?
Немој да се нервираш за тоа Санела. Пушти срце сега кога не можеш на тоа да влијаеш. Сега седи со малото тоа е најбитно, кога ќе се вратиш дома, ќе...
Елфови Ерменија?
Таа самата ми го потенцираше тоа дека ќе ме вратат со покачени вредности.
Мислам дека ваучерот за ивф воопшто не ти зависи од резултатот за пролактин. Таман работа ако даваа ваучери само на нормални резултати од хормони....
[ATTACH]
Separate names with a comma.