Абе пропушти едно битно, дека за тие стипендии не ни им гледаат просек. А ние другите, кутри, учи таму и докажувај се. Зошто да ги жалиме? Нас ни е...
da da se hranam sega ubavo ..zasto rabotava e za neceli 3 nedeli edvaj kacija so terapija sto lezev..pa posle ista terapija doma i pagat i sega epten...
Мене сабајле братучетка што работи во аптека ми се јави да ми каже дека одредени серии од аптамил пронутра 1 и 2 доброволно ги повлекле од аптеките....
Фала. :hug: Јас ја користам L’Oréal Volume Million Lashes многу долго време, и се што купив помеѓу ме разочара. Се надевам оваа ке ми е погодена.
Некој салам ги подучил.
Мене па на факултет топ ми беше, цел тој период.
[MEDIA]
Дали има некој инфо за оваа година кога би имало пак оглас?
Не Пелинковац?
Бејрут
Непопуларно мислење: животот е поубав откако ќе завршиш со образование. :) Си научил, си се оформил, си се осамостоил, си се вработил и почнуваш...
Не ми е јасно зошто нема тестери на моливчињата. Да се пробаат на рака, како кармините. Зарем толку се штеди за по едно од 100ка да речеме има 5-6...
И пак не гледам понудени решенија. Имаат квоти и стипендии, имало низ годиниве куп кампањи од невладини. Шо да се направи, баш ме занима? Да учиме...
Dr. Tofoski i Dr. Iskra me operiraa A na vizitite pristustvuvase i Dr Roza Zadovolna sum ke vidime na kontrola za eden mesec kako bilo I jas se...
И јас сум кај нејзе пациент. Задоволна сум ептен од нејзе, ќе се сложам со другите феминки дека се чека термин единствено тоа не ми се свиѓа
Во однос на муабетот за материјали и содржини Дефинитивно треба да се чита состав и сертификати Аптамил давав на почетокот и го прекинав од како...
Адана
Не Чај од шипка
Надвор
Separate names with a comma.