@Cvetce_ дај те молам не ставај веќе слики од изметот, доволно е да објасниш. Претерувате некогаш стварно.
Okolu 2.500 eur nas ne cinese vo bien za 90 gosti , plus dekoracija za slikanje i po masi dekoracii, torta ,muzika , fotograf i sl.
Здраво кој од педијатрите кај Паскалов сте задоволни. Ние бевме на преглед кај самиот Паскалов ама некако не споделува многу информации. Некако многу...
@Tulip023 @Eho ви благодарам многу за мислење Не знам вака стварно колку цица Плус се научи да заспива на цицка и тогаш во спиење некако најмногу...
Родителтвото како "најтешката работа на светот" не е за секој карактер. Да, не може од една страна да кажуваш колку е тешко да си родител, а од друга...
На 12 месеци се става и кај нас беше така, овде пред една недела ја примивме на една полна година.
Не се показател меки гради И мене така ми набија страв уште на почетокот дека меки гради немаш млеко итн, но Јасна кога доаѓаше кај мене ми објасни...
за колку луѓе ова и кој ресторан?
Не се фокусирам на тие што ме повредиле кој ги е. Кога последен пат се израдува од срце?
Менував по две до три блузи навечер, страшно нешто. А спиев по гаќи и блуза само. Март месец беше ладно а јас препотена.
Здраво на сите не сум пишала до сега на темава 6+ сме воведов вкусови поединечно па почнав да мешам..немаме сеуште пробано се па може да си разменам...
Монтажа се плаќа да знаеш, или ако не ти ќе треба да го монтираш. Блиски имаат од таму до сега 7год во ред е, нема мрднато
Да, после се враќа во нормала.
Нас 1000 евра само ресторанот не кошташе, декорации и сл. се од прилика околу 2000е не фати.
1. Децата. :l::l: 2. На 15г. :worried: 3. Мачка. :*::l: 1. Кој те повредил најмногу во животот?
Само анти ЕУ дружини низ интернетов и надвор да не глумат морални величини на вистинската страна, нека трепка оти се радувале за истото со Епстин....
Спиеше во креветче до 10ти скок и нешто после тоа, и од тогаш со нас на спална, сега како поголема нема шанси да ја вратам. Разбира и не сака да чуе,...
Колку се плаќа брокерот да не знаеш?
1. Во таа од аватарот. 2. Бора бора/Хаваи. 3. Скромно, just living my life and loving my people. 1. Која е најважната личност во твојот живот? 2....
Во игриве
Separate names with a comma.