Јас не гледам никаква линија... Ти доцни?
Па тоа де. Многу од теориите излегоа во фајловите на Епстин. Од каде Трамп тука, мене тоа не ми е јасно
Јас со моите ултра меки гради - читај издишени балончиња дојам 18ипол месеци :rofl:
И двете. Па скриените пораки во филмовите, кои наводно биле шега на аниматорите. Масонски знаци и куп теории има за него и за влијанието врз децата
На ГАК, после позитивен тест препишуваат клексани. Пред тоа на Трансфузиологија треба со резултати од генски мутации за тромбофилија.
Јас пак сум осудувана како дете не сум ставила во вера таму некаде после 40 дена до 2 месеци макс. и сега на прв роденден ќе правиме крштевка. Што се...
Незнам што да кажам се јавив кај педијатарот рече смени.Еве денеска на Новалак земав 2јка да видам дали ќе го пие.
[ATTACH] Дали наликува ова на можеби бледа линија ? Или халуцинирам :sweat:
Последно гледав два едно по едно на кино, па сакам да ги прокоментирам. Свадба (2026) [ATTACH] Гледам дека има 7.8 рејтинг, за мене е чиста 7ца. И...
Не знам за Еурофарм дали има .
Многу е безобразно да повлекуваат со рок 2026 кога сите кутии што ги купивме последниов период се со рок 2027, значи спорниве се веќе испиени
Separate names with a comma.