Пиши ми
Домаќинки со што чистите ПВЦ рамките од врати и прозори? Некое средство за иверица да ја светнам кујната?
Ти пишав :hug:
Мене ми беше нормален немав промени.
Некој што бил да ми пише лп? Ве молам.
Драги членки, Дали може да ми кажете искуство после биохемиска бременост, каков ви бил циклусот? Дали крварењето беше нормално или пролонгирано? Ви...
Паa за Трамп одамна е познато дека е сексуален предатор. Ниту нивното долгогодишно пријателство било тајна.
Имате искуство со негувателки/хигиена/активности/храна? Чисто сакам да чујам мислења од мајки на дечиња што одат баш во таа градинка
Зошто да чуваш пари у сеф коа може да ти стојат на сметка?
По просек млеко треба да пие околу 700-800 мл со еден оброк цврста храна
Препорачајте баланс за три годишна возраст. До сега возеше помал баланс ама веќе го надрасна. Не знам баш што да гледам. Сакам по можност да е...
Majski cvet
Еве мене ме интересира за електричното ренде сега што е на флаер. Дали го купи некој и како е задоволен?
Дали има врска што на бебе старо 6+2 месеци сеуште му давам Аптамил цезаре 1? Искрено од ситуацијата со Аптамил ми е шубе да му дадам Аптамил...
Da Capo бендот шо свиреше со Анета ех Молика. Слушни ги на ју туб имаат доста снимки.
4 или 5... 7++ сме.
Стокомак- искуства и мислења за производи од флаер. Здраво феминки Отварам тема за Стокомак (не најдов слична ако има, или ако не смее, избришете)...
Девојки јас 2 ипол години се обидувам за бременост, пред неколку месеци направив ХЦГ и кај толовски ми рекоа супер е се. Сега бев кај Трајковски за...
Мајки искуство за некоја државна градинка што била нова или ептен реновирана околу сити мол? Маж ми има некоја врска ама не го знаеме името на...
Чување пари во сеф е лоша опција бидејќи со секоја година помината вредноста на парите се намалува, поради инфлацијата. Така што ако пред 20 години...
Separate names with a comma.