Ќе го апсат ли вмраните Заев или ќе глуматаат како и комуњарата за време на нивното владеење со она фамозно #ЧеСиЛежите? 2 години се веќе на власт,...
И дадов ептен и се допадна. Супер и на вкус беше топ ни многу благо ни многу бљуткаво.
Така ми рекоа во една месара
Мене ми е добра комбинација, сум давала батат со круша или јаболко.
Devojki sto piete od vitamini vo vtor trimestar
Kalcium Ideos mi dadoa od 24 nedela.
[MEDIA] [MEDIA]
Здраво, Ве молам може ли да ми кажете тефтерите од каде се и колку?
Не, сега појако е... . Јас ги делам по собите. Еден во детска, еден во дневна
Што бидна, ќе важи од 1 март законов? Го имаат изгласано или уште не?
Ме интересира некој дали има искуство со зголемување на машки полов орган? Медикаменти? Пумпи? Масажи? Кремови? Итн итн ....
На околу 4ипол почнав да ја праќам сама да легнува, дека бев трудна. На 5 год кога веќе се роди малото, навикната беше сама да заспива. Само сакаше...
Починал Brad Arnold... Одамна ги немав слушано.
Па мене искрено не ми иде бататот, јас гледам да не мешам овошје и зеленчук
Исто вака ама буквално иста плотна за машините перење сушење и просторот за елемент вака ќе се прави кај нас дека е ист просторот само плочките се...
9+ П: гриз, банана, авокадо и круша У: грчки јогурт Р: ориз со спанаќ и жолчка В: хипп млечна со јаболко
Јас па од жени никогаш не сум добила нешто корисно. Никаква стручност, никаква поддршка, никаков пристап/осет. Напротив, сум се осеќала како ѓубре....
Јас се префрлив кај маж психијатар и сеа пишман сум.. Ама психотерапевт ми е жена
Пууу, многу тоа. Не знаев дека толку долго може да стои, мислев одма се губи.
Јас не го бањам секој ден, само газето после кака му го мијам, секој ден еднаш кака.
Separate names with a comma.