Простувам,но се оддалечувам, секогаш сум на дистанца од нив
Ги ставам во piggy касичка Фрлам карта за tommorowland
Ќе си го чувам и онака немам милениче. Фрлам 5 денари.
Можеби грешам,незнам.Информирана сум дека по новиот закон едниот родител да е на минималец ,а другиот невработен,како и вие што напишавте,а штом...
Ние, дел од луѓето сме многу глупи, што дозволуваме лично самите да патиме и страдаме. Од главата се пати :) Прелошо е коа ни 100 лекции не си у...
12+ Д: тарана со абц У: боровинки Р: мусака со кисело млеко У: неколку смоки В: топла овесна каша со малини и боровинки
Јас погоре прочитав дека зема еднократна помош од општина и социјално
Следува за тие што ги фати законот и земаат секоја година сеуште. За нови корисници нема, единствено ако има нешто за семејства со ниски примања.
Ја земам, го сакам Париз Фрлам мајмун
Уште се возат! :clap:
Не следува. Само од општина тие (зависи која општина си), а град Скопје (односно социјално), не дава за трето дете ништо. Даваат на семејства што се...
The Beast in me - 8/10
Не за друго туку секоја чест како за 5 минути можат да се организираат. Тука ми е маката. Треба и ние да почнеме со ист систем.
Да да. Започнува официјално од 1ви Март. Донесен е
Може треба update да направиш на апликацијата.
Da ve prasam za testovite dali da ucam od tie 40testovi sto se na avtoskola online stranata? poso mislam nekoj mi kaza deka istite prasanja se pagjale
Ахахахахахахаха што е ваков? Ахахахаха
Мислев дека сум единствена што едвај чека да искочи флаер да види што е ново во Стокомак ахаха Го имам земено мечето што чита пораки - малото ептен...
Za treto dete ima postojana paricna pomosh vo rok od 10godini,nekade okolu 9 iljadi denari.Shtom zemash socijalna pomosh te sleduva.Se zboruvashe...
Абе ја имам снимени не сакам да ја пуштам по форуми мафта со глава вика не не :x Викам на мм леле тешко нас ќе е со ова уште 7 месеци ,,не" знаела...
Separate names with a comma.