Daa single sum, tuku sakav da prasam so mislite vie za toa koga na nekogo ne mu davaat da odi na odmor I deckovo me ostavi radi ova
preskapo e veke 5000 denari...
Да не си преладена? Пробај со топли облози долу кај јајници.
Зошто мене ми отвара милиброд со урми? :rofl:
Можете ваучери. Пр. ваучер од 3000-4000 ден (или повеќе, зависи колку може да си дозволите) од некоја продавница (H&M, Koton, dm, некоја за...
Da taka e daj boze site da dojdeme do nasite posakuvani dve crti
Ова болдот ми е фасцинантно. Кај мене во главата кога читам било што има паралелно филм. Инаку да, има истражувања дека има разлики во мозокот кај...
Мене лично ми се случи еден месец да ми е висок лх на 3 ден, да не те бунам јас бев во процес на инвитро.Пиев контрацепција еден месец и ми се среди
Пробај ги. Кај мене имаа ефект. Не 100%, ама ми помагаа. А што не пробав…
Имам високо лх на 3 ден од менструација ми е 10.8 а фсх ми е 6 да напоменам немам полицистични
Ако ти веруваш на партнерот,треба и родителите да веруваат во твојот избор.Што е тоа немам иднина?Млада здрава способна за работа.Иднината ќе си ја...
Ги користам гастрогард но денес недела и во мојот град дежурна само зегин е, а таму нема гастрогард и земав вакви
Само со вакви, го преживеав последниот месец :D
22м Д: омлет со сирење,авокадо,јагоди У:кифла Р:тестенини со 4вида сирење и сланина У:холе шмукалче В:домашна супа со пилешко+1парче леб Д:палента...
[ATTACH]
Се одлучивте за некоја ?? Јас ги меркам јумис и фејдом, и баш се мислам .. за јумис имам слушнато и лоши коментари, а фејдом колешка 2 по ред купува,...
Vo petokot bev na eho na dojka kaj dr Maja vo Centarot za dojka.Dobra e doktorkata,detalna i objasnuva. Cenata bese 3000 den,a od ovaa nedela ke bide...
zdravo dali site dobivte plata za 12 ti ili samo jas imam problem sama si nosam dokumenti i znam deka e se odneseno na vreme minatiot mesec za 11 ti...
Separate names with a comma.