Луѓе, ај дајте совет, треба братучед ми да го носам на Клинички, освен мене нема никој..... И тоа два дена со ред. Не сакам да трошам слободни...
„Ѓаволот талка меѓу роднини или познаници“ Еден млад брат еднаш го прашал старецот: — Отец, зошто се расправам поостро не со странци, туку со луѓе...
Некоја да каже позитивно исход од Систина за ивф во последно време? Слушнав дека процентот на успехот им е намален многу и дека скоро сите се жалат...
Исто
Колку месеци е? Бебка преку ден цица кога си доаѓам од работа поручек, и пред спиење, значи 2 пати само. И плус 2 пати ноќе што уште се буди.
Некогаш се така, па по ден, два фаќа. Или пробај од друг телефон, некогаш и така фаќало.
Лајкот е за поддршка мајка. :hug: Те разбирам. Ќе помине се'.Низ истото поминував.Сега се 20 м.подруго е.:l:
Болно :sweat:
Здраво девојки, јас го користев мидерот од Локо Кроко за постпартум, ама не го носев цело време зашто потешко ми беше кога го доев бебушот оти...
Od kade?
Зошто ко за муж, мужите имаат шмек за готвење баш (кога сакаат да не забушаваат по дома). Повеќето готвачи се уште се мажи.
Де бре. Не е дојдена работата до толку. Ќе дојде и твојот ден, па Валентајн ќе ти биде секој ден. ;) А и плус, Валентајн не е наш празник.
Ти си прејак!
Ма немој ,те одгледала од љубов или за да возвратиш ,,еден ден,,.Не паѓај на такви емотивни испади.За шпорет,во ред е доколку и ти сакаш нов, подобро...
Супер нека се живи и здрави големи да растат :inlove::sun:
И ние успеавме со амх 0.2 и машки фактор. Само верба и истрајност. Ти посакувам 2 цртки за скоро :l:
Здраво девојки да ми препорачате витамини за планирање бременост дали земавте посебно витамини за се или некои таблети?
Види како човек кој трпел од родителите такви работи,мој совет пресечи ги или ќе трпиш и на 30 и понатаму.Треба да се свесни дека си интимна со...
Здраво. Дали ќе може некој што е на смер финансии да ми пише? Ми требаат информации околу неколку предмети
Сите ја нападнаа неа, не знам како фуп на тикток ми е само за драмава. Фала Компир што ја објасна пошто појма немав. Милица беше ептен почитувана на...
Separate names with a comma.