Божее и ова го неам чуено :D. Ако ги слушав моите шо смеам и шо не смеам, сега ќе си бев сама како ќутук во место во кое не сакам да живеам. На 18г...
За кој производ поконкретно те интересира? Ако е за Апивита, грчки производи се , по аптеките ги има
Да ние сме така
Моето тело баш изгледа опуштено и имам доста целулит и сало, згора на тоа кога сум над 70 кг имам и стомак. Градбата ми е таква што нозете ми се...
И обавезно на креденецов телефонот :D [ATTACH]
Ај ве молам за совет. Малава пред 3 недели беше болна, почна со проѕирен секрет од нос, па зелен, па кашлање страшно со шлаем и на крај конјуктивит...
После почнуваат со припрема за terrible twos, па следуват terrible twos и следно си имаш работа со мали тинејџери. Јас дотука сум стигната, за...
Или се тролаш, или си растена во преконзервативна, нездрава и токсична средина. Можам само да замислам колку контролирачки ти е животот дома, сигурно...
Ти ја посакувам целата сила на светов да си отидеш од таму, и да можеш да си живееш мирно некаде сама, и да си ги најдеш сите убавини на светов, како...
Со оглед на ситуацијата би сакала да не си бремена ама.... Ај напрај си преку крв
Сега гледав Нептун ја немаат
Жетони за флипери. [ATTACH] Телефонов [ATTACH] Постоела ли баба што го немала креденецов? :D [ATTACH] Омилен цртан [ATTACH]
Ако повеќе се информираш ќе видиш дека има ад млека 1,2 и 3 прилагодени во зависност од возраста. Има деца што околу година прекинуваат со млеко и...
Па не би требало објасни ја ситуацијата ако не менувај и матична и работа :hug:
Нов тест направив уште вчера селф клиар , да имаше нешто ќе потемнеше линија барем малку.
Ќе и речам ќе ми даде си велам, нема да ми направи проблем за 2 дена.
Јас вака ги замислувам месеците, точно овака позиционирани и групирани по годишни времиња во различни бои. Моите бои се малку различни, но многу...
Бета ли правеше денес или нов тест?
За педијатрите знам, имам прашано ми има кажано. Ама уз мене и тебе разговорно муабет месеците не значат толку многу, мислам. Сепак ме нервира :D
Separate names with a comma.