Епа еве моиве педијатри така викаат. На страна тоа, идеално е дете после година да јаде оброци и преку храна да внесува доволно нутриенти и млечни...
Штоооо? Како бе така? Е значи навистина се ненормални.
[ATTACH] [ATTACH]
what?! :D Mene Januari mi e kako 13h na skazalkata od casovnikot itn. zavrsuva so Dekemvri kako 12h I sezonite vividno gi zamisluvam..
Јас се јавив на сестрата на прв ден на циклус за таман да ме стават на програма за две недели откако ќе ми заврши. Кажи им дека ќе си 3 ден од...
10м Д: scrambled јајца со кисело млеко + малку авокадо Р: компир, батат, кромид, лук, лаврак (не и беше по ќејф па јадеше од хип каша со лосос) В:...
Богами јас од 16ти сум ги предала. Уште една недела месец ќе биде од тогаш
СРМ е меѓу четирите земји у Европа со најголема поддршка за Трамп. [IMG]
Многу е тешко пумпање ама ќе помине Кај мене исто не сакаше т.с. не ни имаше сила да влече на почетокот Многу се измачивме Ама еве сега 5м цица...
Па викаат од 3-5ти ама најубаво на трет било. Мислам треба да потенцираш.
Не треба да се помириш. Колку што можеш појше оддалечувај се од нив. Ако не бива, направи си заштеда и пресели се.
Дали некоја од вас дава само измолзено млеко? Бебе е веќе 1 месец, на почетокот цицаше но немав доволно млеко па му давав дохрана, почна да...
По желба на приватниците.... мене ме тераат дури и трета смена да одам а малото сеуште цица.... си ја мразам татковината
Бебе има 1 месец, прв пат го изнесов на некои 20 минути кога имаше 9 дена, само прати да е чист воздухот и шетајте убаво им доаѓа, а и два педијатри...
Мојот прв мобилен телефон во средно школо :inlove: радост невидена :) чувам се уште детска пошта и салфетки [ATTACH]
Види Ане, да и кажеш на Бисера и на Бисерчо дека си возрасна личност и дека неможат да те командат како сакаат. И собери си куферот и оди си на одмор.
Делуваат ли тие за домашна употреба ? Јас тогаш бев со страшни болки,покрај супозиторија испив и една ќесичка прашок фортранс што го даваат за пред...
Филмови не си прави
[ATTACH]
Да ми препорачате убав фен со дифузер? Да не биде прескап, ама мојов е веќе некако стар и не го бива, ми ја електризира косата ептен.
Separate names with a comma.