И други проверуваат. Побарај си, нека ти дадат што се де испитува.
Зашто да има проблем?
Според раѓање на 7,5 месеци. До кај 2,5 години излегоа сите.
Здраво дали има некој работено со siberian wellnes mlm да сподели искуство дали вреди да се вложи време и труд дали е исплатливо? Гледам многу страни...
Teski se site
Мене родителите ми правеа проблем за тие работи се дур не завршив факултет. Мислеа дека ако имам дечко нема да го завршам факултетот. Не ме пуштаа на...
Дали некој друг тука по форумов користи Молфикс и како сте задоволни? Ние од прв ден ги користиме и до сега се е ОК, а економични се.
Знаете зошто не живеат сите ист живот како мајки?На страна моментот помош.Некои едноставно не ја уклучуваат главата и грижата .Абе едноставно ништо...
Кога ќе ти дозволи гинеколог да вежбаш, може да почнеш да ги правиш. Пиши на youtube diastasis recti и ќе ти излезе. Безбедни се секако и за со...
Ништо страшно мајка, ние наод на плуќа имавме на 4 месеци. Со антибиотик завршивме, зашто ни инхалации со кортико и вентолин не помагаа за секретот...
8. Норвешка шума - Харуки Мураками 5/5 :*:
Скоро 8м првите, до 23м ги имаа и 5ките веќе цели
Ресторан Борче[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Not Demi Lovato?
Ти мораш да излезеш од кај нив ,пред да ти го уништат животот.Ќе развиеш анксиозност и комплекси непотребно .Надвор луѓето нема да те жалат,и како...
[ATTACH]
Da, vo pravo ste za se.
[MEDIA]
Тоа што се случува со АД се случува и со обично млеко , може да се повлече од пазарот заради токсин. Нема везе тоа сега. Туку дека е подобро кравјо...
Ќе се повлече, избањај го пак. Не може од еднаш да се повлече. Најверојатно има и бебешки акни, тие сами од себе се повлекуваат.
Separate names with a comma.