Ова е hyper бесмислени работи, или можеби ultra red flags. :)
Ananas
Другарка имам што никогаш не би се соблекла пред маж доктор. И ајде тоа океј. Али еднаш вика "Дм не би ми дозволил никогаш пред друг маж да се...
а на почетокот фаќаше ли? Дали има добар фат? Да не не ги прифаќа брадавките? Кај мене десно фромата на брадавката му правеше проблем додека беше...
Ептен глупаво прашање, како од Марс да сум падната, но од каде ги купувате свежи, не сум забележала досега дека има на Цекин и Птуј.
[ATTACH] [ATTACH]
Во смисла дека ги оставаат да лазат по земја, во песок, во кал, кај нас таква глетка да видиме нема шанса, ретко Не сум јас и за бебе да лази на...
Ке си користиш заштита и нема да се глупираш вака со прашањава
Сте отвориле тема за родендени. Ние роденден имаме во август, јас уште сега ја одбрав темата што ќе биде на мачорката моја, мм ми вика не се...
Не можеш да добиеш а да си трудна, може да тече крв ради имплатација па тука настанува збунката. А до сега ќе направеше тест, џабе нагаѓаме :D
Da me nema ke treba da me Izmislat
Ореов Лад ми е на листата прво, преубаво ми е летно време :inlove:
здраво и од мене, очекувам дружења, и искрени муабети. па ајде да се запознаеме. има ли женски членки на возраст од 30-40 возраст?
Ништо не можиш да отвориш на тикток а и на се останато без “Ја волим кад си ту кад си по мало луда” ок разбирам убо песниче ама сите едно те исто...
здраво
Е како? Слободни, креативни градинки. А се што наброја од дијагнози да ги кажам, е ,,стакленото ѕбоно” , во кое се растат. Да не пипне, да не допре,...
lele be soncence moe isti sme :sun: lkn ubavo da mi nankas [ATTACH]
здраво, нова членка сум тука, па ајде да се запознаеме
Ореов лад и декорации Тему.
Нас ни требаше за вечера едно 5 -6 дена со молење две лаж и плаче не сака бара млеко .И една вечер ММ го рани гриз и јаболко не сака и вика ММ јас ќе...
Separate names with a comma.