Види и дали добро ти одговара пумпата. Не треба брадавиците многу да 'влегуваат' во тесниот дел. Еден куп видеа и слики гледав јас, споредував, пошто...
Аман бе, стварно се толку посебни тие, Марленките? Јас ги видов, ама ми беа скапички и некако се предомислив у истиот момент. Некако не можам да се...
Никако КРЕАТИН, whey протеини и слични глупости. Провери eGFR на крвна слика. Ехо на бубрези на 6 месеци минимум. Обично цисти на бубрези, кај...
Јас имам користено капки (под јазик се ставаат), пастили на ГалаФарм и сируп, исто од ГалаФарм. Искрено, помага. Скапичко е, да, ама супер. Особено...
викни ја пробај ништо не губиш. Се надевам ќе биде добро (fingers)
30 годишна жена, не дете, да ја ограничуваш мислејќи на нејзино добро, тоа не е грижа и заштита, тоа е сакатење.
Во право си. А има и такви на кои баш им е гајле за нечија болка, ќе си трпат. Прашајте жени во породилишта каков третман од жени добиле.
Girls In Your Town - No Selfie - Anonymous Casual Dating https://SecreLocal.com Womens In Your Town - Anonymous Sex Dating - No Verify
Ме интересира дали има приватно осигурување што покрива самоиницијативни и редовни прегледи? Триглав не полиса стои дека не покриваат. Сега да сакам...
Зависи која банка, ама повеќето ќе сакаат да ти ги покријат брзите
Napraviv brisevi pak vo 36ta, nemam kandida, no seuste imam ureoplazma. Spomna deka ne e naivna bakterija dali si imala iskustvo so istata?
Ист проблем имам скоро сите ми прават линии под очи единствено најдобар се покажал досега Loreal True match Serum коректорот, само нијанса да погодиш...
[MEDIA]
Гледам одамна си прашала ама ќе одговорам може ќе ти помогне :) Како некој што обожава мошус и има пробано еден куп парфеми во кои главна нота е...
Здраво на сите. Имам 3 брзи кредити мали суми нема доцнење ни на една рата дали ќе има проблем сеа да земам од банка пошто имам брзи кредити
Здраво на сите. Имам земено 3 брзи кредити секоја рата е на време платена сеа дали може да земам од банка кредит или ќе не може мали цифри се брзиве
[ATTACH]Ова или друго и дали на истата фирма?
Јас користам маслен чистач за лице и немам никаков проблем веднаш ја топи
Здраво и на тебе. Добро ни дојде во тимот. (fingers) Јас сум Компир Манџа. Можеби и твоето омилено јадење. :$ Се надевам дека ќе се дружиме и ќе...
Не знам зашто, ама уопште не сум изненадена. Типично за таа генерација Балкански родители, никако да се помират дека децата им се пораснати и дека не...
Separate names with a comma.