Сакам да и земам голема дрвена кујна, од кај сте земале? И дали вреди да фрлам толку пари?
Јас Премама користев.
Kade moze da go najdam
И кај нас беше исто дур цицаше, ама дури се мали мислам нормално е. И до скоро, се молзев и пример ќе имав 90мл измолзено, пиеше некои 60мл, ќе...
шта је ово 5 часот млеко прашувам,спиеш ли мајка?:Dинаку не не ориентационо тоа ми беше дали ужинката го заменува млекото.Он секако тоа млеко не ми...
И мене истиве 3 ми ги препорача докторот. Но не знам кои да ги купам?
Мислам дека нема таква, освен да прашаш уника
Во принцип да, ама ако веруваш ич не се сеќавам како сме правеле. Бидејќи одеше во градинка, мислам и таму имаа и ужини, на попладне терав млеко....
Јас пилешко не купувам од маркет ниту па од Цекин затоа што не се домашни. Купувам од фармата на Тони (носат во месари одредени денови) и си го делам...
И јас би ти рекла да отидеш на преглед, да не чекаш, ама касни благо, напиј се кока кола и легни на грб, би требало да се размрда. Јас се испаничив...
Вчера баш золва ми (имале некоја дешавка поголемите деца) и ми вика мали деца мали гајлина ,големи деца големи гајлина. Викам не е точно ,гајлето...
Завод за вработување и Фонд не се поврзани.
Процедурата на отстранување колку време трае? И боли? :tmi: Од после имаш лузна на местото? Фала на сите за одговорите. :f:
Карфиол ми беше трета намирница, значи пред 6 месеци, модар домат дадов на крај на 8ми месец ама ненамерно го одложував, а се останато од листава на...
Дали ужина треба да ми заменува едно млеко? Во 12ипол по првата дремка пие млеко потоа руча околу 15 часот.Во тој период внесувам ужинка?
9++ Д: овес, банана, спанаќ, боровинки Р: просо со тиквица, модар патлиџан, спанаќ, црвена пиперка, кромид + грчки јогурт со жолчка В: тиква, слива и...
Да си прашам јас за воведување на некои намирници кога ги воведовте, некако се одложувам бидејки гледам некои покасно се воведуваат иако на листата...
Ама луѓе на Ксенија не ни треба да и е гајле ја шо мислам или мене да ми е гајле Петко што мисли. Само сметам дека некои апсолутно основни работи...
Јас уште од 2019 пред да дојдам тука се пријавував дека сум невработена бидејќи пред тоа работев и студирав заедно потоа земав породилно за синко...
Separate names with a comma.