За второто дете друг може да крштева?
Сдк Ако имам ќерка ќе ја учам случајно ако и пријде некој дибидус пропадњак ни случајно да не вели ни најобично здраво а не дај Боже па муабет да му...
Ок, фала ти многу :) не и бил денот изгледа
Чисто за инфо — овој стерилизатор Cleo го користам и суши https://www.kikkaboo.mk/sterilizator-so-sushenje-cleo
Па ако она се погодила 2-3 пати на конзилиум, нема што да има проблем. Така и е распоред.
Da receme dobra, cekam da me viknat za operacija, vo Sistina sum. Histerektomija.
Девојки мои да прашам, на
Да, со конзилијарно сум, треба да соберат потписи, ама ме загрижи дека ми рече ако те одбијат (зашто втор пат ме прегледувала) не сум ти јас...
Се мислам меѓу Qualified и Панорама? Некоја да сподели искуство?
Ангелче, се сеќавам дека пишуваше пред некое време и во темата дали сум бремена и кажуваше дека месецот пред тоа си пиела норлево. Истиве прашања,...
[ATTACH]
Време за мене. Да сум средена од глава до пети. Немам ни време ни желба од преоптовареност во мозокот. Да сум јас на прво место
Исто размислуваме, заради вториов дел и јас сменив мислење. @senza.parole не мора да подлажува ќе склучи договор за догледување на родителите и се...
Pak kifli :inlove: [ATTACH]
На urma.mk треба да има вакви, ама не знам што цена се. И на Тему сигурно ќе ги најдеш.
:?: јас а стане, се фаќам за шишето 8-| Валјда затоа некогаш многу малку пие, јас се чудам што се разбудил кога не е толку гладен...:rofl:
Ама бебињата на таа возраст не стануваат само за јадење, се уште немаат вештини за да сврзат сон, се уште не се доволно свесни за ден и ноќ, и...
И тоа е добар начин, така спиевме кога одевме кај моите зошто има огромна спална. Дома немаше простор и за гнездо и за нас :rofl:
Знам, и јас не спиев со неа денски зашто ако спијам денски сум како прегазена и да не сум спиела навечер. Ама си дремев, затворени очи и одмарање,...
Први два пати, иста докторка ми даде на Гак. После на конзилиум одиш. Нема само еден доктор таму.
Separate names with a comma.